Kick-off 2020 på USF Verftet med Hjerteslag

Kjør deg opp til en ny sesong sammen med Brann på USF Verftet.

Annonse:

I år legges Branns årlige kick-off til USF Verftet onsdag 1. april. På programmet blir det flere forskjellige innslag med blant annet spillerpresentasjoner og Hjerteslag. Dørene åpnes klokken 18.00, og programmet starter presist klokken 19.00. 

Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, ser frem til å få en pangstart på sesongen sammen med supporterne: 

- Å arrangere et slikt kick-off for supporterne er noe vi har snakket om i mange år. Dette er også noe både spillere og trenerne har etterspurt. Når vi i tillegg fikk Hjerteslag og USF Verftet med på laget, var dette et helt naturlig valg for oss, og noe vi gleder oss enormt til sier Johannesen.

De siste årene har det blitt arrangert kick-off for barnefamilier på Stadion før sesongstart. Selv om det i år blir et annet type kick-off, vil vi fortsatt møte barnefamilier på mange andre arenaer i løpet av året på Brannturnéen, familiedager, åpne treninger og i Fanzone før kamp.

Dato: Onsdag 1. april
Sted: USF Røkeriet
Pris: 100,- for partoutkortinnehavere, 250,- uten partoutkort
Aldersgrense: 18 år 
For personer over 15 år vil det være mulig med vergeordning. Vergen må være over 23 år.

Partoutkortinnehavere har to dagers forkjøpsrett fra mandag 3. februar klokken 12.00. Ordinært billettsalg starter onsdag 5. februar klokken 12.00, så lenge det er ledige billetter igjen.

Alle som har kjøpt partoutkort innen mandag 3. februar kl. 10.00 får tilgang til forhåndssalget.

Kjøp partoutkort her

 

Foto: Kristoffer Øen.

Annonse fra Eliteserien: