Brann søker etter media-frivillige

Har du lyst å filme kampene til lagene i Brann-akademiet, redigere og kanskje lære litt om videoanalyse?

Annonse:

Sportsklubben Brann er en stor og profesjonell bedrift. Men vi er også en fotballklubb som er avhengig av frivillighet og dugnadsånd for å få gjort alle små og store oppgaver.

Nå ser vi etter noen talentfulle ungdommer - eller voksne fagfolk for den saks skyld - som kan tenke seg å bruke noe av fritiden sin på å løse spennende og viktige oppgaver for Brann.

Dette er kompetansen vi søker:

To-tre personer som kan filme hjemmekampene til lagene knyttet til Brann-akademiet (G14/G16/G19). 

Dette vil være perfekt for en mediestudent/elev som ønsker å praktisere bruk av videokamera samt gjøre enkle redigerings- og publiseringsoppgaver etter kampene.

Det kan også være interessant for unge trenerspirer som vil få innpass i et ambisiøst miljø med profesjonelle trenere som jobber med analyse etter kamper og oppfølging av enkeltspillere basert på dette.

Vi tilbyr deg ikke lønn, men har noen goder vi kan gi. Dette avklares med de aktuelle kandidatene. 

Ikke minst så gir vi deg en unik mulighet til å jobbe på innsiden i Brann der du både vil omgås trenerteamene i utviklingsavdelingen og de som jobber med media i Brann. Vi tror dette kan være verdifullt å ha på CV-en.

Personer som ikke har kjennskap til, eller erfaring med bruk av videokamera, anses ikke som aktuelle for de oppgavene vi skal løse.

Send oss en epost med informasjon om deg selv og dine kvalifikasjoner, så blir kanskje du å se på jobb på Stadion i løpet av våren.

Kontakt oss gjerne på epost for utfyllende informasjon:

Administrativ leder, Marion Buunk [email protected]

Annonse fra Eliteserien: