Brann klar for sluttspillet i eSerien!

Oppturen fortsatte i eSerien. Etter tirdagens kamper er Brann gruppevinner av gruppe A.

Annonse:

Etter to gode kampdager var premissene ganske enkle: Brann ledet gruppen, og hadde dette i egne hender. Anders Rasmussen og Erland Lie Bjørneberg var satt opp til å spille like mange kamper, og begge spillerne gjorde jobben.

Anders spilte dagens første kamp og var veldig fokusert. Med en 8-1 sammenlagtseier mot Kristiansund , var Brann allerede klare for sluttspillet i eSerien, noe som ga en god ro inn i de neste kampene. 

Anders spilte også første kamp mot Ham-Kam, og vant sin kamp 3-1. I den andre kampen overkjørte Erland guttene fra Hamar, og det endte til slutt hele 11-2 sammenlagt!

Brann sin målforskjell gjorde at Ranheim måtte vinne 15-0 for å ta førsteplassen. I en kamp med lite betydning valgte begge spillerne å showe, og det endte 3-3 sammenlagt. Det betyr at Brann vant gruppen sin, og får dermed en lettere trekning i sluttspillet.

Se tabellen her

Rundens spiller

Anders Rasmussen sin fantastiske kampdag gjorde at han også stakk av med rundens spiller!

Slik var kveldens kamper:

Brann - Kristiansund

Anders var fokusert og konsentrert fra første spark på ballen, og etter et voldsomt press fikk han uttelling to ganger. Han vant første oppgjør 2-0, og hadde tilsynelatende god kontroll.

I andre kamp viste derimot den regjerende norgesmesteren hvor god han kan være. Han skjøt ut av startblokkene og ledet 2-0 til pause. Med 4-0 og kun en omgang igjen så det mørkt ut for Kristiansund. Og mens Kristiansund jaget fremover, utnyttet Anders rommene som ble etterlatt. Han ga seg ikke før det 6-1, og 8-1 sammenlagt. Dette sikret avansementet til sluttspillet i eSerien!

Brann - Ham-Kam

Anders spilte første kamp i kampen mot Ham-Kam. Han startet godt, og gikk tidlig opp i 1-0, men Ham-Kam reduserte raskt på corner til 1-1. Like før pause fikk han igjen hull på byllen, og økte til 2-1 på overtid av førsteomgang. Etter pause fortsatte Anders med storspillet, og økte til 3-1 rett før slutt.

I andre kamp var det Erland som tok over, og han gikk opp i 1-0 allerede før det var spilt 10 minutter. Like etter fikk Brann straffe, og den blir ekspedert inn til 2-0. Ham-Kam får inn en kjapp redusering til 2-1, men Erland  lot seg ikke stresse, og satt inn tre kjappe mål til 5-1 til pause. Etter pause fortsatte maktdemonstrasjonen, og ga seg ikke før det sto 8-1. Sammenlagt endte det altså 11-1.

Ranheim - Brann

Erland visste at kampen hadde liten betydning, men ville sikre tre av tre mulige seire i dag. Han gikk tidlig opp i 1-0 etter kun 10 minutter. Han fortsatte det gode spillet, og økte til 2-0 like før pause. Etter pause rant det inn videre, og 3-0 ble lagt på like etter pause. Det ender 3-0 etter første kamp.

Andre kamp gikk Ranheim offensivt med alt, og satset virkelig. Det åpnet veldig store rom begge veier. Like før pause setter Ranheim en nydelig scoring til 1-0. Ranheim fortsatte i samme spor, og økte til 2-0 like etter pause. 3-0 er et faktum et kvarter før slutt, med en fantastisk scoring.  Det endte 3-3 og poengdeling i siste kamp for dagen.

Fotball er best på Stadion

Fortsatt mulig å sikre seg billetter til 16. mai. Tirsdag 7. mai passerte vi 14.000 solgte billetter. Kjøp billett her

Annonse fra Eliteserien: