Boligbyggelaget BOB blir enda synligere

BOB blir med Brann - rett hjem - når de nå forlenger Brann-avtalen og utvider den ytterligere.

Annonse:

- Vi er synlig der Brann er synlig, sier BOB-direktør Terje Walter Gilje når han blir bedt om å forklare hvorfor boligbyggelaget stadig utvider sitt Brann-engasjement.

BOB har egen tribune på Stadion, er synlig på drakten og har nylig gått inn som hovedpartner på E-sport.

Gilje tror det er smart:

- Bergen bryr seg om Brann, og at BOB er med på laget opplever vi som et konkurransefortrinn for oss, forteller han.

Sammenfallende verdisett

At BOB valgte å videreføre samarbeidet med Brann før dagens avtale gikk ut, handler om mer enn lokalpatriotisme og genuin interesse for at Bergens stolthet skal gjøre det best mulig. Det handler blant annet om samfunnsansvar:

- For oss i BOB er et slikt samarbeid en del av vårt DNA, fordi vi har et sterkt ønske om å ta samfunnsansvar både lokalt og internasjonalt. BOB og Brann har et bemerkelsesverdig sammenfallende verdisett, fortsetter Gilje.

- For mange er Brann en samlende faktor i Bergen og omegn. På mange måter gjelder dette også for BOB. Begge bygger felleskap, på hver sin måte, forteller BOB-sjefen.

Bygger fremtid for begge

I Brann setter man stor pris på at BOB stadig blir en mer aktiv og synlig partner som ser verdi i et omfattende samarbeid.

- BOB er tuftet på fortiden, men bygger for fremtiden. Det er noe vi i Brann kjenner oss igjen i. Vi skal ha med oss historien, men hele tiden tilpasse oss og ta på alvor de endringene som skjer, sier kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz.

- Derfor synes vi det er spesielt kjekt at BOB umiddelbart ønsket å ta del i Brann sin E-sportsatsing der de ble vår aller første samarbeidspartner, fortsetter hun.

På bildet øverst ser vi Branns daglige leder Vibeke Johannesen sammen med BOB-direktør Terje Walter Gilje etter at den nye samarbeidsavtalen ble signert.

Annonse fra Eliteserien: