Bamba: - Fantastisk velkomst!

Branns nye spiss trekker frem hjemmepublikumets varme velkomst etter debuten.

Annonse:

2-0-seieren mot Sarpsborg 08 ble Daouda Bambas første kamp for Brann. Spissen ble byttet inn i det 70. minutt og rakk å kjenne på hvordan det er å spille foran stadionpublikumet.

- Fantastisk! Både publikum og laget har tatt meg i mot på en veldig bra måte, sier en smilende Bamba.

- Jeg hørte at de sang navnet mitt på tribunen, og det gjør meg veldig glad. Det gir meg mye energi og glede, noe jeg håper å kunne gi tilbake til supporterne i form av scoringer fremover, fortsetter spissen som er glad for å kunne starte Brann-karrieren med seier.

- Blitt tatt vare på

Selv om Bamba bare har vært i Brann og Bergen i noen få dager, har han rukket å finne venner blant de andre Brann-spillerne.

- Jeg har hatt noen veldig fine dager med laget. De har tatt godt i mot meg og er en veldig fin gjeng, sier Bamba.

Han forteller at han har blitt venner med alle sammen.

Blant disse er konkurrent om spissplassen og målscorer fra kampen mot Sarpsborg 08, Steffen Lie Skålevik. Bamba roser sotrastrilens innsats etter målet.

- Hvordan var det å se en spisskonkurrent score?

- Det var gøy! For å kunne lede serien trenger man at hele laget leverer. Selv om Steffen og jeg konkurrerer om den samme plassen, er vi lagkamerater. Alle på laget gjør en veldig god innsats, og det er grunnen til at vi leder serien, påpeker nykommeren.

Passer spillestilen

Det sterke kollektivet og spillestilen som har ført Brann til serieledelse, er noe Bamba mener passer godt:

- Jeg føler at jeg passer veldig godt i måten Brann spiller på. Jeg kjenner til en lignende spillestil fra Kristiansund. Likevel trenger jeg nok litt tid til å tilpasse meg alle detaljene og utvikle relasjonene på banen.

- Jeg trives med pasninger langs bakken i bakrom. Med tiden vil lagkameratene mine lære å kjenne hvordan jeg liker å bli spilt opp. Dette var min første kamp, og det tar litt tid å komme helt inn i det, sier Bamba, som er trygg på at han vil finne seg til rette.

- Ikke nervøs

Med mye oppmerksomhet rundt overgangen til Brann, kommer forhåpninger om at han kommer til å score mål. Det er noe han trives godt med.

- Jobben min som spiss er å score, og jeg håper å komme i gang med det så fort som mulig. Jeg vet at det er forventninger, og det trives jeg med, kommenterer Bamba.

Selv om det var stort for ivorianeren å debutere som Brann-spiller, avfeier han at han har vært plaget av nerver i forkant av kampen.

- Å spille fotball gjør meg glad, ikke nervøs, gliser debutanten.

Annonse fra Eliteserien: