Nå starter Lerøy Brann-akademiet på Austevoll

Lerøy Brann-akademiet er i gang på Nymark, og til helgen er det oppstart på Austevoll, der det fortsatt er noen ledige plasser.

Annonse:

Tirsdag 20. november startet Lerøy Brann-akademiet med den første treningen på nymarksbanen. Akademiet er for spillere født i 2007 og 2008, og det er sjette året på rad for Lerøy Brann-akademiet på nymarksbanen utenfor Stadion.

På Austevoll er det fjerde året, og der er det oppstart til helgen, altså 8.- og 9. desember.

Dette er Lerøy Brann-akademiet

Lerøy Brann-akademiet er et ekstra tilbud til motiverte og flinke gutter og jenter født 2007 og 2008 fra Bergen og områdene rundt. Tilbudet går ut på å gi dem en ekstra trening i uken med spesielt fokus på ferdighet, teknikk, treningskultur og kvalitet.

Treningene vil bli delt inn i fire stasjoner. En stasjon er spill, en er avslutninger og to stasjoner er tekniske øvelser. Profesjonelle trenere fra Branns akademi kommer til å være til stede på samlingene.

NB! Vi tar også imot keepere.

Lerøy er fortsatt med på laget og bidrar til økt kompetanse og ferdigheter også utenfor banen. Fremtidens fotballspillere blir derfor bedre rustet og vil forhåpentligvis skape mange lykkelige stunder enten det er på Brann Stadion eller andre fotballbaner. 

På kunstgresset på Nymark (bane 04) vil spillerne få én trening i uken og vi vil starte opp i november og holde på ut januar. Da vil hver spiller få ni treninger og dette koster 1800 kroner. I prisen ligger også en populær Lerøy Brann-akademiet genser fra Nike.

Spillerne kan velge mellom to treningsdager, tirsdag fra 17.30-19.00 eller torsdag fra 17.30-19.00. Det er plass til 70 spillere i hver treningsgruppe.

Samlingene på Austevoll

På Austevoll har vi 70 plasser for gutter og jenter født 2005-2008. Her legges det opp til to lørdag- og søndagssamlinger hvor det blir to treninger og lunsj mellom øktene.

Første samling i Austevoll er helgen 8.- og 9. desember fra klokken 10.00 til 14.15. Det er fortsatt noen ledige plasser her, så selv om påmeldingsfristen er gått ut tar vi imot noen etternølere.

Det blir èn samling i januar også, og vi kommer tilbake til nøyaktige datoer for dette. 

To trenere fra Brann sitt akademi er til stede på disse samlingene, sammen med to eller tre lokale og dyktige trenere fra Austevoll.

Pris er 1700 kroner og dette inkluderer enkel servering mellom øktene fra Lerøy og en Lerøy Brann-akademiet genser fra Nike.

Deler inn i grupper

Gruppeinndelinger: Vi vil så godt det lar seg gjøre dele inn gruppene etter ferdighetsnivå. Erfaringen viser at noen spillere kan havne litt midt imellom og må derfor variere litt på gruppe slik at vi får en god blanding av mestring og utfordring.

Mange av øvelsene vil bli lagt opp slik at spillerne øver individuelt og isolert på sitt nivå.

Påmelding til akademiet på Stadion skjer via skjemaet under. Vi fyller opp plassene fortløpende og stenger påmeldingen når plassene er fylt opp. Eventuelle spørsmål kan sendes til [email protected] eller [email protected].

Påmeldingsfrist er gått ut, men vi kan fortsatt ta imot noen deltakere på Austevoll. Benytt skjemaet under.

Annonse fra Eliteserien: