Meld deg på Lerøy Brann-akademiet

Fortsatt noen plasser ledig på Lerøy Brann-akademiet.

Annonse:

Lerøy Brann-akademiet er et ekstra tilbud til motiverte og flinke gutter og jenter født 2007, 2008 og 2009 fra Bergen og områdene rundt. Tilbudet går ut på å gi dem en ekstra trening i uken med spesielt fokus på ferdighet, teknikk, treningskultur og kvalitet.

Treningene vil bli delt inn i fire stasjoner. En stasjon er spill, en er avslutninger og to stasjoner er tekniske øvelser.

Lerøy er fortsatt med på laget og bidrar til økt kompetanse og ferdigheter også utenfor banen. Fremtidens fotballspillere blir derfor bedre rustet og vil forhåpentligvis skape mange lykkelige stunder enten det er på Brann Stadion eller andre fotballbaner.

På kunstgresset på Nymark (bane 04) vil spillerne få én trening i uken og vi vil starte opp 5. november og holde på til midten av desember. Da vil hver spiller få 6 treninger og dette koster 1250 kroner. I prisen ligger også en populær Lerøy Brann-akademiet genser fra Nike.

Det er syende året på rad for Lerøy Brann-akademiet på Nymarksbanen utenfor Stadion. På Austevoll er det femte året.

Spillerne kan velge mellom to treningsdager, tirsdag fra 17.30-19.00 eller torsdag fra 17.30-19.00. Det er plass til 100 spillere i hver treningsgruppe.

Samlingene på Austevoll

På Austevoll har vi 100 plasser for gutter og jenter født 2006-2009. Her legges det opp til to lørdag- og søndagssamlinger hvor det blir to treninger og lunsj mellom øktene.

Det blir to samlinger Januar, og vi kommer tilbake til nøyaktige datoer for dette. Vi holder på fra klokken 10.00 til 14.15.

Deler inn i grupper

Gruppeinndelinger: Vi vil så godt det lar seg gjøre dele inn gruppene etter ferdighetsnivå. Erfaringen viser at noen spillere kan havne litt midt imellom og må derfor variere litt på gruppe slik at vi får en god blanding av mestring og utfordring.

Mange av øvelsene vil bli lagt opp slik at spillerne øver individuelt og isolert på sitt nivå.

Eventuelle spørsmål kan sendes til Hassan El Fakiri ([email protected]) eller Stein Arve Lone ([email protected]).
 

Praktisk informasjon:

Trening: 

  • Nymark: Trening 17.30- 19.00 (Oppstart 5.november)
  • Austevoll: 2 helger i Januar med 2 økter pr gang. 10.15- 14.00 (enkel servering mellom øktene

Instruktører: 

  • Nymark: Profesjonelle trenere fra Branns akademi kommer til å være til stede på samlingene.
  • Austevoll: To trenere fra Brann sitt akademi er til stede på disse samlingene, sammen med to eller tre lokale og dyktige trenere fra Austevoll.

Deltakeravgift:

  • En gang i uken på Nymark: 1250,-
  • 2 helgesamlinger Austevoll: 1700

Påmeldingsfrist:

  • Fortløpende

Deltageravgiften inkluderer trening med instruktør, enkel servering (Austevoll), samt en Lerøy- Brann Akademi genser fra Nike.

Vi bruker i år systemet superinvite til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort på noen små minutter. Videre betaler/trekkes du samme sum automatisk hver måned fra det kortet du la inn. Meld deg på her

For spørsmål, ta kontakt med Marion Buunk, mail: [email protected]  Mob : 97098407

Annonse fra Eliteserien: