Nettverk: Tett på Brann

Som medlem i nettverket vårt «Tett på Brann» blir du og din bedrift invitert inn på Stadion. Inn bak kulissene og inn under flomlysene.

Annonse:

I 2022 opplevde vi et enormt engasjement rundt Brann – både fra partnere og supportere.

Blir du og din bedrift en del av vårt nettverk, blir du også en del av en heiagjeng som bidrar til verdiskapning på Vestlandet. Vi ønsker å spille på samme lag.

Partnernettverket vårt er et av Bergens lengstlevende nettverk for bedrifter. I en årrekke har vi samlet næringslivet for nye bekjentskap, gode samtaler og ikke minst skapt en arena for partnerskap næringslivet imellom. For Brann er B2B-segmentet viktig, og selve utgangspunktet for den gode atmosfæren i våre arrangementer.

Vi har merket en økende etterspørsel om å komme tettere på Brann – det er tross alt noe ganske unikt med å være en fotballklubb som alle i Norge har sin mening om, på godt og vondt. Derfor har vi endret litt på konseptet «Kremmerplassen» til «Tett på Brann». Tett på Brann gir deg muligheten til å komme tett på klubben, samtidig som du skaper relasjoner og verdi for din arbeidsplass.

Tidenes satsing på norsk fotball

TV2 er tilbake med tidenes satsing på norsk fotball. Norske spillere eksporteres til de største ligaene i Europa og arenaene rundt om i landet opplever en økning i tilskuere. Ikke rart at Eliteserien er det mest populære sponsorobjektet i landet for tiden. Derfor er tiden inne for oss i Brann å tenke nytt og invitere næringslivet i Bergen tettere på klubben.

– Vår nye satsing på bedriftsmarkedet er også et ledd i strategien vår om å være en åpen klubb som alle vestlendinger kan være stolte av, sier Leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar Therese Andvik Rygg.

Et unikt og spennende innhold

Som medlem i nettverket vårt Tett på Brann får du møte andre bedrifter som er opptatt av Brann og prestasjonskultur og får et innblikk i en verden som gir økt energi og læring. Vi legger opp til et unikt innhold som blant annet inkluderer:

  • 2 VIP-plasser til alle 15 hjemmekampene i Eliteserien. Stedet er «Festplassen» - vårt helt nyoppussede VIP-område på Stadion.
  • Egne eksklusive B2B-arrangementer der vi åpner opp Stadion 3,5 timer før kamp med utgangspunkt i Brann og toppidrettskultur.
  • Målrikt! - fire faglige og sosiale samlinger der vi diskuterer, lærer og erfarer av hverandre.
  • Bortekamp med overnatting der vi sammen reiser for å heie frem laget fra bortefeltet.
  • Flere større signalarrangementer som kick-off, sommerlunsj, høsttreff og julebord.

Med vårt samarbeid med næringslivet i Bergen ønsker vi å være en bidragsyter til verdiskapning på Vestlandet der vi øker antall målsjanser og gir hverandre lissepasninger vi alle kan være stolte av.

Ta kontakt med Christian Storvik, Rune Erichsen eller Julie Berntsen for å høre mer.

Salgs- og partneransvarlige

 

Annonse fra Eliteserien: