Kjære samarbeidspartnere

Ytterligere 30 samarbeidsavtaler på plass innen 1. mars.

Annonse:

Ukene flyr avgårde og det går mot lysere tider. Med kun fem uker til seriestart stiger spenningen her på Kniksens Plass og ellers i Bergen. Da er det fint å kunne gi en ny status fra partnerområdet. 

Tusen takk igjen for at dere finner samarbeidet med Brann verdifullt, relevant og riktig. Takk for at alle dere engasjerer dere, bryr dere, utfordrer og satser videre med Brann.

Inntektene fra dere partnere er Branns største inntektskilde, og dette er en stor del av grunnlaget til Branns sportslige satsing. Vi forsøker å jobbe med langsiktige avtaler i klubben, og nesten 40  partnere og titalls millioner var allerede på avtale før vi startet reforhandlinger i høst. Til nyttår var det 30 av samarbeidspartnere på utløpende kontrakt som allerede hadde signert ny avtale med SK Brann, og de to første månedene av 2020 har startet godt.

Nå er ytterlige 30 samarbeidsavtaler på plass innen 1. mars:

Iver Norge AS, Coop Hordaland, Bergen Glass AS, Bergen Parkering, LAB, Flex Reklame, Azets Insight AS, Pizzabakeren, Power, Bertel O. Steen, EGON, Kristoffersen VVS, AB Solutions, BGO Eiendom, Island Drilling, Oktan, ToBeMore, Markhus Bygg, Byggern, Fana Golf, Elektro 24, Bergen Gokartsenter, FlipZone, StandOut, Motho AS, Fløyen, Midtun Dekk, Canon og Easee.

Iver Norge AS satser med Brann!

Iver leverer IT-driftstjenester til bedrifter på Vestlandet, og har i 20 år fremstått som fremoverlent på teknologi og ekstraordinær på service. 

Akkurat som Brann, har Iver stor tro på lokale krefter som er villig til å satse nasjonalt og internasjonalt.

– For Iver er det viktig at Brann klarer å kombinere toppidrett med sosialt ansvar. I år har vi valgt å være med på MOT-hjørnet, slik at flere får mulighet til å oppleve gleden og samholdet knyttet til idretten.

– Vi håper også at samarbeidet vårt med Brann vil gjøre Iver mer synlig for andre partnere og publikum, både lokalt og nasjonalt, sier daglig leder Norge, Lars V. Solbakken»

Iver (1)

Coop Hordaland – ny sesongpartner!

Med over 3,4 mrd.kr i salg er Coop Hordaland AS et av landets største samvirkelag og er også en av de største lokalt eide bedriftene i hele Vestland. 

Coop ønsker å bidra til lidenskap og fellesskap for både store og små innen folkesporten fotball, og er med som sesongpartner i 2020.

– Sponsorvirksomheten til Coop Hordaland skal bidra til samfunnsengasjement gjennom å støtte gode formål. Her er SK Brann en naturlig samarbeidspartner. Ikke bare fordi de er Bergens stolthet, men også fordi at vi deler mange av de samme verdiene, sier digitalsjef Amanda Haugland.

– I samarbeid med Brann og de andre sesongpartnerne skal vi fremme fotball, kameratskap og å skape en god stemning på kampdagene i sesongen som kommer. Som så mange av våre 140.000 Coop-medlemmer i denne regionen, står også våre hjerter i Brann.

coop hordaland sesongpartner

Bygger'n viderefører et godt samarbeid

– Vi har hatt et godt samarbeid med Brann gjennom en årrekke. På tvers av våre avdelinger på Vestlandet ser vi at det skapes verdiskaping gjennom at Brann engasjerer, og denne felles møteplassen er hovedårsaken til at vi trives og ønsker å videreføre vårt samarbeid også i 2020.

– Klubben fremmer verdier som vi kjenner oss igjen i og ønsker å assosiere oss med, og Brann sitt samfunnsansvar er viktig for oss.

– Sist, men ikke minst, er vi jo vestlendinger og supportere, avslutter Eddie Bøe, daglig leder hos E.A. Smith AS avd. Bygger`n Straume.

Byggern avtale

 

Annonse fra Obos-ligaen: