14. november: Ettermiddagsmøte med Eric Thyrell

En av Sveriges mest anvendte foredragsholdere kommer til Bergen og Brann Stadion for å by på et forrykende foredrag for Kremmerplassen.

Annonse:

Med sine historier og erfaringer, i kombinasjon med konkrete verktøy, vil Eric Thyrell inspirere deg til å gjøre positive endringer i hverdagen.

Dette er det perfekte foredraget for deg som står overfor en utfordring, endring eller en ny målsetting. I et samfunn i konstant endring, med bedrifter som stadig må tilpasse og justere seg, må vi våge å tenke nytt, tenke større og være mer åpne for endring.
 

Vi utvider nettverket med Vest Næringsråd

I Kremmerplassen skaper vi muligheter for hverandre, og denne gang har vi valgt å invitere med Vest Næringsråd og deres medlemmer. Det blir gode sjanser for å utvide nettverket og havne i spennende samtaler med bedrifter man ellers ikke treffer så ofte.

Les mer om Eric Thyrell

Vi fortsetter ettermiddagen på Stadion

Det blir middag og nettverkssamling for alle som vil bli værende på Stadion. Vi trekker opp i 4. etage, holder baren åpen og setter på hyggelig musikk. Sett av verdifull tid med kremmere og medlemmer fra Vest Næringsråd.

Program: 

  • Faglig innhold: Kl. 13.30 - 16.00
  • Nettverkssamliing: Kl 16.00 

Benytt inngang 9 ved Brannbørsen.

Benytt skjemaet under for å melde deg på:

 

Annonse fra Eliteserien: