14. juni: En meningsfull sommerlunsj 

Før alle tar velfortjent sommerferie, inviterer vi alle våre partnere til sommerlunsj.

Annonse:

Velkommen til Brann Stadion for en god lunsj, litt mingling og meningsfylt påfyll 14. juni. Der får dere bli kjent med Ingvard Wilhelmsen.

Han er professor emeritus ved Universitetet i Bergen, spesialist i indremedisin og psykiatri og har skrevet mange bøker om blant annet selvhjelp.

Under sommerlunsjen denne fredagen ønsker Wilhelmsen å fortelle om viktigheten av å ta kontroll over egne tanker og krefter, og forklare hvordan folks holdninger påvirker hverdagen. Å frigjøre energi og bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med, vil påvirke både arbeidslivet og privatlivet positivt. 

Ledelse og kulturbygging 

Michael Jørgensen kommer også. Han har jobbet med prestasjonscoaching i over 25 år, og har vært tett på A-laget til Brann den siste tiden. Han har topptrener-erfaring med medaljer fra EM, VM og OL og har selv deltatt i OL ved flere anledninger.

Jørgensen vil sette fokus på hvordan dyrke individet og samtidig bygge lagkultur. Han vil overføre dette til arbeidslivet med sine tanker om ledelse, og hvordan skape god arbeidskultur og gode prestasjoner på arbeidsplassen.

Dette blir en sommerlunsj som forhåpentligvis gir dere viktige perspektiver og verdifull inspirasjon. Vi håper å se deg på Stadion. 

Sted: Brann Stadion, inngang 9
Tid: 14. juni fra kl. 11.30-14.00
Påmeldingsfrist: 7. juni

Jeg er sjef i mitt eget liv og melder meg på :

Annonse fra Eliteserien: