14. mars: Halvdagssamling med Kremmerplassen

Bli med på halvdagssamling med Kremmerplassen 14. mars. Nå skal hjernen trimmes!

Annonse:

I løpet av 2019 tar Memolife-gründerne Frank og Anders Wedde Kremmerplassen med på en reise i hvordan vi kan trene hjernen med morsomme og smarte teknikker til en bedre hverdag.

Vi skal ha fokus på fire ferdigheter som skal trenes og utvikles. Dere vil oppleve inspirerende historier og hjerneforskning gjort enkelt. Men fremfor alt praktiske teknikker, som gjør at du både kan stå i fare for å elske hverdagen og få hjernen din til å elske deg.

Telenor tar imot oss denne ettermiddagen, og vi starter med med felles lunsj.

Når: Torsdag 14. mars kl. 12.00-15.00
Sted: Telenorbygget, Ytrebygdsvegen 215, Blomsterdalen
Påmeldingsfrist: Mandag 11. mars

Nevro-kommunikasjon på menyen

At det er en god ide å oppføre seg mot andre som du vil andre skal oppføre seg mot deg, er en «vedtatt sannhet» som ofte viser seg å være helt feil. Hjernen er nemlig like unik som våre fingeravtrykk, og du bør derfor tilpasse deg deretter.

Med nevro-kommunikasjon vil du lettere kunne tilpasse deg dem du snakker med, uten å gå på kompromiss med dine egne verdier. Dette øker sjansen for at budskapet ditt kommer frem, med den effekten du ønsker.

Gjennom en praktisk og morsom metode skal vi skal øve oss på å kommunisere bedre. Det vil forhåpentlig hjelpe oss i mange viktige salgs- og kundesituasjoner.

Ny innsikt om hjernen gjør det nå mulig å lære seg nye ferdigheter lynraskt og omdanne dem til vaner. Med praktiske teknikker kan du trene hjernen til bedre prestasjoner i hverdagen og forbedret mental helse. Funksjonell hjernetrening gjør virkelig en nytte, både på jobb og hjemmebane.

Dette frokostmøte prioriterer hjernen min. Jeg blir med!

Annonse fra Eliteserien: