Muligheter for din bedrift

Både store og små bedrifter bruker Brann sin arena til å øke kjennskap til sin merkevare og sine produkter/tjenester.

Annonse:

Som partner i Brann har du et viktig bidrag til at klubben vår har forutsetninger for å gjøre bergensere, eksil-bergensere, vestlendinger og alle med hjerte i Brann stolt.

Sammen med supportere, frivillige og samarbeidspartnere bygger vi en klubb som er mer enn de 90 minuttene på banen. Sammen er vi viktig for byen og regionen vår. Vi kan glede oss over seirene våre, være sammen om nederlagene og få en hel by til å koke når vi tar gullet hem.

Like viktig er det at Brann kan bety noe for de som trenger oss litt ekstra. Gjennom gatelaget, Brannsjansen, hjertelosjen og flere andre initiativ kan vi gjøre en forskjell for samfunnet rundt oss.

Vi ønsker deg og din bedrift med på veien videre.

Muligheter som partner

Bygge merkevare

Både store og små bedrifter bruker Brann til å øke kjennskap til sin merkevare, bygge nettverk og skape uforglemmelige øyeblikk for kunder og ansatte. Som en av de mest populære klubbene i norsk fotball er Brann en svært attraktiv måte å synliggjøre din bedrift.

Blant annet kan vi sammen synliggjøre din bedrift gjennom:

  • Draktreklame
  • 3D-matter
  • LED-bannere
  • Skilt
  • Digitale Boards
  • Markedsaktivitetet til enkeltkamper
  • Innhold på brann.no og våre sosiale medier
     

Utvid nettverket ditt

I vårt B2B nettverk får du muligheten til å bli kjent med 40 andre bedrifter i byens næringsliv. I nettverket arrangerer vi faglige samlinger, nettverkstur og til hver hjemmekamp er man sammen med resten av nettverket på VIP i vårt minglekonsept.

Her kombineres relasjonsbygging og en unik tilgang på innsiden av Brann.

Ta kontakt med oss om du vil vite mer:

Annonse fra Eliteserien: