After Work på Stadion

Fredag 8. november klokken 19.00 møter vi Odd på Stadion. Velg pakken som passer best for deg og dine venner og kolleger og bli med!

Annonse:

Bli med på Stadion når Brann møter Odd til fredagskamp. Ta med deg en gjeng fra jobb eller ring en venn du ikke har sett på en stund og opplev fotball der den er best!

Finn plassene som passer for deg

På Stadion har vi flere ulike områder med ulike tilbud. Under her har vi skissert opp tre ulike varianter du kan velge mellom

Small: Våre rimeligste billetter på unummererte plasser

Medium: Plasser på midten av vår nye langside

Large: Middag i restauranten og kamp

 

Rimeligste plasser

På Frydenbø-tribunen finner du Store Stå  og Bataljonen. Her er det fullt trøkk før, under og etter kamp. På våre unummerte felt finner du Stadions rimeligste plasser, 100,- for barn og 210,- for voksen. Her finner du også studentpris til kun 160,- pr billett.

Kjøp billett på fritt setevalg

Er du BOB-medlem eller BT-abonnent kan du sitte på motsatt side, på BOB-tribunen, og få 2 for 1 på billettene. Du finner mer informasjon om dette på fordelssidene hos BOB og BT.

Brann - VIF 2018 supportere tilskuere Store Stå
Rimeligste plasser, tett på Store Stå på unummererte plasser

 

Vår nye langside, Fjordkraft-tribunen!

Fjordkraft-tribunen er nå hele 10 meter nærmere banen og alle stolper som tidligere tok utsikten er nå fjernet. Her kan du velge å sitte på famileplasser på feltene på siden, men på midten finner du kremplassene. Her koster billetten 360,- pr billett.

Kjøp billett på Fjordkraft

Fjordkraft 6
Kjenn på magien på Stadion på vår nye langside

Middag og kamp

Avslutt arbeidsdagen med middag og sosialt samvær på Stadion. Bestill bord, og ta med kolleger eller kunder til en hyggelig kveld. Restauranten åpner kl. 17.30, med kampstart kl. 19.00.

Inkludert:

I restauranten får du selvsagt mat, kaffe/te og tilgang på pub. Du får selvsagt også våre beste VIP-billetter utenfor restauranten.

Pris kr. 1300,- pr.plass (eget bord) 

Bestilling sendes til Christian Storvik,

[email protected], tlf. 47 76 37 66

Restaurant
Middag og kamp

Toppfoto: Tove Lise Mossestad

Annonse fra Eliteserien: