Vellykket turnéstart på Sotra

Spillere og barn koste seg da Brannturnéen åpnet på Straume idrettspark 8. mai.

Annonse:


I videoen over kan du se hvor kjekt det var på åpningsdagen av Brannturnéen.

Brann stilte med Fredrik Haugen, Christian Eggen Rismark, Thomas Grøgaard, Eirik Holmen Johansen, Henrik Kjelsrud Johansen og Kristoffer Barmen fra A-laget, samt flere ungdomsspillere og ansatte i Brann. Så var Gullbrann selvsagt med.

I løpet av ettermiddagen fikk barna spille fotball mot utvalgte Brann-spillere. Noen holdt foredrag sammen med MOT. I tillegg var samarbeidspartnerne Bergen Fiber, Tide og Fløyen til stede med egne stands og aktiviterer, samt Torshov Sport som solgte supporterutstyr.

- Det ble en fin åpning for Brannturnéen med flere hundre barn og stort engasjement. Spillerne koste seg, og det tror vi alle de fremmøtte også gjorde, sier Christian Storvik, ansvarlig for Brannturnéen.

Brannturnèen er ny i 2019 og blir et prioritert tiltak for å skape engasjement inn mot hjemmekampene på Stadion. Nå ønsker Brann gjenbesøk med mange store og små fra Sotra på Stadion på hjemmekampen mot Rosenborg 26. mai, med billetter til spesialpris.

Turnéstarten på Sotra var den første av totalt fem datoer for Brannturnéen i 2019, to på våren og tre på høsten. Neste stopp er på Knarvik 6. juni.

Se bilder fra Straume under:

Annonse fra Eliteserien: