Dette er Brannturnéen

Med nyskapningen Brannturnèen er målet å skape enda større engasjement i bergensområdet.

Annonse:

Sammen med lokale vertskapsklubber skal vi arrangere Brann-turné ulike steder i og utenfor Bergen. Arrangementer gjennomføres på lokale anlegg som vi avtaler å besøke, og alt er kostnadsfritt for alle besøkende.

Her får store og små kose seg sammen og bli bedre kjent med spillere og andre fra Brann, slik at det forhåpentligvis tenner Brann-gnisten og gjør det fristende å gå på Stadion når laget skal i aksjon.

I tillegg til alle i og rundt vertsklubben, ønsker vi at de nærmeste klubbene i området også skal inviteres.

Vil ha gjenbesøk på Stadion

Brann stiller med utvalgte spillere fra A-laget og Akademiet og drar i gang aktiviteter med våre samarbeidspartnere. I tillegg vil maskoten «Gullbrann» være med som er en garantist for god stemning!

Her kan man spille fotball med Brann-spillerne og prøve seg i forskjellige konkurranser.

Brannturnèen er ny i 2019 og blir et prioritert tiltak for å skape engasjement inn mot hjemmekampene på Stadion. Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, forteller at det er en klar målsetting å bruke Brannturnéen for å få mer folk på kamp:

- Etter at vi har vært på besøk hos lokale klubber har vi lyst at de skal få oppleve stemningen på vår hjemmebane. De klubbene vi besøker vil få muligheten til å dekke noen svært viktige kampdagsroller, som å bli ballhentere, flaggbærere eller maskot, forteller hun.

 

Planlagt fem datoer i år

Bergen Fiber er også partner for Brannturnéen. De skal bidra med aktiviteter, og gleder seg til å møte alle som med stor forventning skal treffe Brann-spillerne og klubbens samarbeidspartnere:

- Vi har mange kunder, også utenfor Bergen, og det er viktig for oss å være synlig og tilgjengelig for dem. Samarbeidet med Brann og Brannturnéen gir oss en unik mulighet til å møte eksisterende og nye kunder på et personlig plan og skape gode relasjoner, sier Gro Frammarsvik i Bergen Fiber.

Hun håper på stort oppmøte og mange glade barnefamilier og forteller at Bergen Fiber stiller med fotballdart og fine premier på Brannturnéen.

Foreløpig er det planlagt fem datoer for Brannturnéen i 2019, to på våren og tre på høsten. Noen konkrete reisemål er allerede besluttet, men vi ønsker gjerne dialog med nærmiljø og klubber som ønsker at Brannturnéen skal komme til dere.

Kontakt Christian Storvik som er ansvarlig for Brannturnéen.

Annonse fra Eliteserien: