Brannturnéen på Knarvik Stadion

God stemning da spillerne dro til Nordhordaland med Brannturnéen den 6. juni.

Annonse:Det andre besøket på årets Brannturnè ble lagt til Nordhordland og Knarvik Stadion. Med NBK som vertsklubb ble det gjennomført en innholdsrik kveld med fantastisk stemning og mange morsomme aktiviteter. 

Stemningen blant de mange hundre oppmøtte var på kokepunktet da Brannbussen ankom, og spillerne steg ut. Brann-spillerne som var med til Nordhordaland var Veton Berisha, Petter Strand, Amer Ordagic, Jesper Löfgren og Kristoffer Løkberg. De fikk umiddelbart prøvd seg mot NBK`s stjernelag, en kamp som bølget fram og tilbake, men tilslutt endte med en knepen seier til bortelaget.

  • Bergen Fiber kjørte fotballdart som alltid er like populær med det ene Bull`s eye etter det andre.
  • Tide hadde lykkehjul og en quiz som også inneholdt besøk i Brannbussen
  • Fløyen sine VR-briller med film fra det fantastiske byfjellet er alltid en suksess, og maskoten ALF var aktiv tross store værendringer.
  • I tillegg fikk vi besøk av den rå trikseren Sondrefreestyle.

På MOT-samlingen ble ungdommene bedre kjent med Kristoffer Løkberg og Veton Berisha, mens Brann-Akademiet fortalte om treningshverdagen for de yngre lagene i klubben foran en full sal med trenere og ledere.

Nordhordland var godt representert under hjemmekampen mot Lillestrøm med både flaggbærere, maskot og ballhentere!

Turnéen på Nordhordaland var den andre av totalt fem datoer for Brannturnéen i 2019, neste stopp er Os onsdag 28. august klokken 17.30. 

Se bilder fra Nordhordaland under:

Annonse fra Eliteserien: