Partnere

BOB BBL ble Branns aller første e-sportpartner da de inngikk avtale i mars 2019.

Annonse:

BOB BBL er en etablert partner som gjennom mange år har samarbeidet tett med Brann på mange områder. Slik begrunner de valget om å kaste seg på e-sportbølgen også: 

- Da muligheten til å bli den første e-sportpartneren til Brann dukket opp, kunne vi rett og slett ikke takke nei. Her var det bokstavelig talt bare å hive seg rundt og komme først på matchballen.

Det sier Anna Silje O. Andersen, konserndirektør Kommunikasjon og Kundeopplevelser i BOB BBL.

Hun fortsetter:

- Det at Brann har så stor tro på e-sport som konsept, gjør oss trygge på at vi har tatt et riktig valg. E-sport er i eksplosiv utvikling både internasjonalt og nasjonalt. Det blir derfor spennende å være med på denne satsingen sammen med Brann, sier hun.

- Vi mener det er riktig av Brann å inkludere e-sport i sin satsing, og vi tror at vi sammen når ut til flere gjennom denne utvidelsen, påpeker Anna Silje O. Andersen.

Å bygge fellesskap er viktig

- Både Brann og BOB har «offensiv» som en del av sitt verdisett. Det gir et godt utgangspunkt for det nye samarbeidet, sier Erik Yri Engelsen, markedssjef i BOB.

- Det å få lov til å være med helt fra starten når den nye e-sportserien «sparkes» i gang blir utrolig spennende. Aktivering av samarbeidet er viktig for oss, og på sikt ønsker vi blant annet å invitere våre unge medlemmer til egne spillkvelder på BOB-huset, fortsetter Engelsen.

Anna Silje O. Andersen påpeker viktigheten av å bygge fellesskap:

- En sentral målsetting med samarbeidet er å øke både kjennskapen til, og kunnskapen om, BOB i den yngre målgruppen. BOBs visjon er å «bygge felleskap», og BOB ønsker at også de yngre medlemmene skal bli bedre kjent med boligbyggelaget og oppleve selskapet som relevant.

- Vi tror at det å gå inn i e-sport sammen med Brann vil bidra til å nå ut til de yngre. Vi har mange unge medlemmer i dag, og ønsker at de i enda større grad skal oppleve å være en del av BOB-familien. Vi tror at det å være en offensiv og engasjert samarbeidspartner for Brann vil bidra til nettopp det. Vi gleder oss til e-sportsatsingen sammen med Brann, sier Andersen.

Skal nå et yngre publikum

Leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Camilla Schutz, forklarer at Brann er nysgjerrige på hvordan klubben kan finne sin plass innenfor E-sport som så mange er opptatt av.

- E-sport engasjerer et yngre publikum enn flertallet av dem som følger Brann ellers, og vi håper at en egen satsing på e-fotball og vår deltakelse i eSerien vil påvirke interessen rundt Brann blant den yngre garde i enda mer positiv retning, sier hun.

Schutz er svært glad for at akkurat BOB vil ta del i dette samarbeidet, og mener det både er helt rett og offensivt at de vil utvide sitt samarbeid til å også gjelde e-sport.   

BOB BBL

  • BOB BBL er det tredje største boligbyggelaget i landet

  • Bedriften har 150 ansatte med kontor sentralt i Bergen og er representert med regionskontor i Førde.

  • BOB har mer enn 75 års erfaring innen bygging, utvikling og drift av boligfellesskap, og har i dag nesten 70.000 medlemmer og forvalter nær 24.000 boliger.

  • BOB er også en betydelig forvalter av næringseiendom i Bergen og omegn - og drifter og forvalter i dag omkring 600.000 m² eiendom.

Annonse fra Eliteserien: