Nok en god dag for Brann i Altibox eSerien

Anders Rasmussen spilte mest, men hans yngre makker Erland Lie Bjørneberg ble kveldens mann i Altibox eSerien.

Annonse:

Til kveldens kamper i den andre serierunden valgte Brann et litt annerledes oppsett. Anders Rasmussen skulle spille begge kampene mot Kristiansund og HamKam, mens Erland Lie Bjørneberg ble valgt til de to meget vanskelige kampene mot Ranheim.

Det begynte litt trått da Anders spilte uavgjort mot Kristiansund. Han slo imidlertid voldsomt tilbake med hele 8-3 over HamKam i neste kamp.

Til slutt var det Erland sin tur, og han imponerte voldsomt. Over to kamper, mot landslagsspiller Sondre Voktor hos Ranheim, vant Erland hele 5-0 for Brann. Det ble med andre ord en god dag og fortsatt tabelltopp.

Erland Lie Bjørneberg endte opp med prisen som rundens spiller etter sin fantastiske prestasjon mot Ranheim. Han fikk også prisen for rundens mål. Det forteller alt om prestasjonen til unggutten som kun spilte to av seks kamper for Brann i den andre serierunden.

Se tabellen

Slik var kveldens kamper:

Brann - Kristiansund

Kristiansund tok en tidlig ledelse i første kamp og økte rett etter pause til 2-0. Anders reduserte, men like etterpå var Kristiansund våkne og satte inn 3-1. Selv om første kamp endte med tomålstap, var Anders Rasmussen fullt på høyde med Kristiansund.

I andre kamp var Brann soleklart best og ledet 2-0 til pause med full kontroll. Kristiansund fikk plutselig en gratissjanse og satte inn reduseringen til 2-1 på sin første sjanse. Anders Rasmussen presset på og fikk til slutt inn 3-1.

Det endte altså 4-4 sammenlagt, og poengdeling i første oppgjør.

Brann - HamKam

En jevnere kamp enn resultatet forteller, men Anders Rasmussen hadde full kontroll i begge oppgjørene. Første oppgjøret endte 3-1, etter at Brann hadde ledet 2-0 til pause og økte til 3-0 like etter pause. HamKam fikk med seg et trøstemål.

I andre kamp åpnet slusene seg etter hvert, og etter et par straffespark og noen nydelige skudd endte andre kamp 5-2.

Det endte 8-3 sammenlagt, og kveldens tre første poeng var et faktum.

Ranheim - Brann

Kveldens store snakkis ble Erland Lie Bjørnebergs maktdemonstrasjon mot Sondre Voktor og Ranheim. Erland begynte forrykende, og sjokkerte med å lede 2-0 til pause mot landslagsspilleren. Etter pause klarte han å øke ledelsen, og første kamp endte 3-0 til Brann.

I 2. omgang spilte Erland på resultatet og tok få sjanser defensivt. Ranheim måtte ta flere sjanser, og rommene åpnet seg opp for Brann og Erland. To vakre kontringer senere sto det 2-0, noe som også ble sluttresultatet i andre kamp.

Dermed ender siste kamp 5-0 til Brann.

Brann leder nå serien med tre poeng, og har hele seks poeng ned til 3. plass. Det er de to øverste i gruppen som går videre til sluttspillet, og utgangspunktet før siste kampdag i gruppespillet er veldig lovende.

Foto: Tove Lise Mossestad

Annonse fra Obos-ligaen: