God åpning på Altibox eSerien

Erland Lie Bjørneberg og Anders Rasmussen sørget for en god åpning for Brann i Altibox eSerien.

Annonse:

Med seier over Ranheim og HamKam og tap for Kristiansund endte den aller første runden med tabelltopp for våre gutter. Brann-spillerne Erland Lie Bjørneberg og Anders Rasmussen var godt fornøyd:

- Dette var veldig, veldig gøy. Jeg synes vi representerte Brann på en god måte. Vi topper gruppen, så det må vi være fornøyde med, sier Rasmussen.

Ranheim ble spådd som ett av de beste lagene. Men Erland satte de på plass og sikret Branns allers første seier i eSerien.

- Det er helt uvirkelig. Jeg hadde aldri tenkt tanken på at jeg skulle spille enn sånn kamp. Nå leder vi gruppen og satser på å ta alle ni poengene neste gang, fortsetter Lie Bjørneberg.

Saken fortsetter under bildet av Erland Lie Bjørneberg og Anders Rasmussen.

anders og erland

Slik var de tre kampene i åpningsrunden:

Ranheim - Brann

Erland Lie Bjørneberg fikk æren av å sparke i gang eSerien for Brann, og han ordnet et fantastisk utgangspunkt for Anders Rasmussen til andre kamp. Erland tok tidlig grep om kampen og ordnet raskt 1-0 etter et fint angrep. Like etter økte han til 2-0. Det sto hele 3-0 til pause etter et sent mål i 1. omgang.

Etter pause fikk Ranheim en scoring, men sluttspurten deres førte ikke til flere mål, og det endte 3-1 til Brann i første kamp.

I den andre kampen tok Anders Rasmussen over. Han spilte på resultatet og tok få sjanser før han kontret inn 1-0 etter 70 minutter. Da så alt til å være i boks, før Ranheim plutselig scoret to kjappe mål, og bare var ett mål bak sammenlagt. Heldigvis spilte Rasmussen klokt og taktisk, og dro i land en 4-3-seier sammenlagt.

Brann - Kristiansund

Neste kamp var mot Kristiansund, og Erland representerte Brann først, slik som mot Ranheim. Den første kampen ble en skikkelig målfest, med masse sjanser og mål. Etter å ha havnet under med to mål tidlig, klarte Erland å hente opp ledelsen og utlignet til 2-2 like før pause. Likevel klarte Kristiansund å score på overtid av 1. omgang, og det sto 3-2 til KBK til pause. Like før slutt satte Kristiansund 4-2 også.

Anders Rasmussen hadde en tøff oppgave foran seg. Å hente inn en tomålsledelse mot en meget habil FIFA-spiller er ingen lett oppgave. Anders klarte det nesten, men det endte til slutt 2-1 til Anders, og 5-4 sammenlagt. Her hadde Brann fortjent bedre.

Ham-Kam - Brann

I dagens siste kamp møtte Brann Ham-Kam som sto med null poeng før denne kampen, og Erland var klar på at han skulle holde det slik.

I en kamp der Brann havnet under 1-0 tidlig, viste Erland stor ro og konsentrasjon og klarte å snu kampen. To nesten identiske scoringer sørget for at det sto 2-1 til Brann etter første kamp.

De var et godt utgangspunkt for Anders Rasmussen, men det så han ikke ut til å trenge. I en kamp som endte med total dominans vant Brann til slutt 8-1 og hele 10-2 sammenlagt mot Ham-Kam.

Brann leder tabellen, som du kan se her.

De to lagene som topper gruppen sin etter tre kampdager, går videre til sluttspillet i eSerien, som skal spilles 25.- og 26. mai.

Annonse fra Eliteserien: