Brann vant gruppen sin i Altibox eSerien

En kruttsterk seier mot Jerv i siste kamp sikret seier i gruppespillet for Brann sitt eFotball-lag.

Annonse:

Det var mye spenning før andre sesong av Altibox eSerien skulle sparkes i gang torsdag ettermiddag. På seedingturneringen i Lillestrøm tapte Brann kvartfinalen mot Start, og var dermed andreseedet i gruppespillet. Jerv, som mange har spådd som en av favorittene i årets sesong, var førsteseedet.

Nysigneringen imponerte

Til denne sesongen har Brann hentet inn Espen Haugland og Åsmund Røed. Espen Haugland spilte i dag sammen med Erland Lie Bjørneberg. Han ble hentet inn som erstatter for Anders Rasmussen, som har signert for Jerv. Siste kamp ble dermed ekstra spesiell.

I kampen mot Jerv møttes først de gamle lagkameratene Erland Lie Bjørneberg og Anders Rasmussen. Det var en tett og jevn kamp, som Erland Lie Bjørneberg til slutt vant 1–0.

Haugland viste mye bra spill gjennom hele dagen, og vant 2–1 mot Håvard Paulsrud hos Jerv. Brann vant dermed 3–1, og tok førsteplassen i gruppen på målforskjell foran Jerv.

Til Brann.no forteller debutant Espen Haugland om hvor stort det var å vinne gruppen for Brann.

– Jeg har gledet meg skikkelig mye til denne dagen, og når vi vinner gruppen på måten vi gjør det på er det utrolig gøy. Å vinne gruppen for Brann betyr veldig mye.

Brann er dermed klare for sluttspillet som går av stabelen i Bergen 6. og 7. desember.

Resultater (sammenlagt, hver spiller spilte en kamp hver)

Odd 1 – 6 Brann

Brann 4 – 3 Stabæk

Brann 0 – 1 Folkets lag

Jerv 1 – 3 Brann

Annonse fra Obos-ligaen: