Kjære partoutkortinnehaver

Tusen, tusen takk for at du har valgt å kjøpe partoutkort til sesongen 2020.

Annonse:

Inngangen til årets sesong har blitt alt annet enn hva både vi og du så for deg da du kjøpte partoutkort. Men det at du har valgt å støtte klubben i ditt hjerte ved å kjøpe fast plass, har i år betydd mer enn noensinne.

Koronaviruset har satt alt på pause. Opprinnelige planer og frister er allerede skjøvet på flere ganger og vi vet i skrivende stund ikke når vi får samles på Stadion igjen. Flere alternativer til oppstart av sesongen blir flittig diskutert i disse dager. Blant disse er å starte sesongen uten publikum, men per nå vet vi ikke hva det ender med. På nåværende tidspunkt er det eneste vi vet at regjeringen har utsatt alle idrettsarrangement med publikum til etter 15 juni.

Selv om usikkerheten råder og vi fremdeles venter på et endelig svar på når vi får spille kamper igjen, er det en ting som aldri endrer seg. Det skal alltid lønne seg med partoutkort. Uansett utfall av årets sesong skal vi gjøre det vi kan for å sørge for at du som har kjøpt partoutkort blir fornøyd. Dette er vi sammen om.

Så snart det foreligger en endelig plan for hvordan sesongen 2020 gjennomføres, skal vi komme tilbake til deg med mer informasjon om hvordan vi løser det praktiske.

Gullet ska hem og vi skal samles på Stadion igjen! Inntil da, ta vare på hverandre.

Mvh

Annonse fra Obos-ligaen: