Vito: - Surt å være så nære

Vito Wormgoor beskriver følelsen av å ryke på overtid og miste et viktig poeng.

Annonse:

Kapteinen var tilbake etter skade. Det gjorde godt for laget, men han klarte ikke å forhindre lagets tredje strake tap og fire poengs luke opp til Molde på 2. plassen.

Men han var nære ved å gjøre nettopp det. For målsjansen til Wormgoor etter 69 minutters spill kunne gitt et helt annet utfall på oppgjøret. Barmen header ballen ned til Vito, som skjøt, men via stolpen og ut på banen igjen!

- Ja, den var nær. Den kunne gitt oss seieren. Og om det hadde endt uavgjort, slik det så ut til da kampen var passert 90 minutter, så hadde det også vært et bra resultat, forteller Brann-kapteinen.

- Det har skjedd før...

- Molde spilte bra og hadde ballen mer enn oss, men vi hadde min store sjanse i tillegg til at Kristoffer Barmen og var nære. Så kan vi også påpeke at Jonas Grønner burde hatt et frispark rett før scoringen deres, oppsummerer Vito Wormgoor.

Da klokken tikket mot 94 minutters spill kjempet Brann alt de hadde for å ri i land det ene poeng. Wormgoor innrømmer at det var vanvittig surt å se Molde scoret på overtid av overtiden.

- Vi har jo opplevd å miste viktige poeng på overtid før denne sesongen. Også denne gangen er vi nødt til å finne ut hva vi kan lære av det. Alle guttene er selvsagt både skuffet og sinte på seg selv, forteller lagkapteinen.

Nå venter Rosenborg

Én ting er Brann-spillernes uansett enige om: Denne kampen må glemmes så fort som mulig, for på søndag venter Rosenborg på Stadion.

- Det er den holdningen vi er nødt til å ha. Vi har fem kamper igjen av sesongen og masse å spille for. Nå går vi for en best mulig plassering på tabellen, påpeker han.

Wormgoor utgjorde stoppertrio sammen med Jonas Grønner og Bismar Acosta søndag. Mot Rosenborg må Acosta sone karantene, så da må det endres igjen. Han syntes likevel det var en grei erfaring og en mulig måte å spille på i enkelte kamper.

- I begynnelsen famlet vi kanskje litt for å få formasjonen til å sitte, men det ble bedre. De to andre gjorde en god jobb. Molde skapte ikke mye på oss, oppsummerer han.

Brann - Rosenborg spilles søndag 22. oktober klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: