Vito: - Skal ta lærdom og vokse på dette

Brann-kaptein Vito Wormgoor var skuffet etter tapet, men har allerede begynt å se fremover.

Annonse:

- Når vi ser tilbake på sesongen er 5. plass på mange måter skuffende. Vi var helt der oppe, men så ga vi vekk for mange poeng en periode. Flere av poengene rotet vi bort på overtid, minnes kapteinen.

Samtidig påpeker han at det var så mye bra også, så ingen trenger å grave seg ned. Det handler i stedet om å utvikle seg videre.

- Nå får vi ta denne lærdommen med oss. Vi skal vokse på dette, og så skal vi gjøre det enda bedre neste sesong, varsler han.

Nå ønsker han at laget skal avslutte med stil. Wormgoor får ikke spille den siste kampen mot Tromsø grunnet karantene, men håper uansett at laget klarer å vinne og begeistre stadionpublikummet på tampen av fotballåret.

- Den siste kampen blir en fin anledning til å takke fansen for i år. De har vært utrolig støttende hele sesongen, og seier mot Tromsø er en fin måte å takke dem på selv om vi ikke kjemper om medaljer slik vi håpet, sier kapteinen.

Han synes også det er verd å vise at alle kamper har betydning.

- Vi må vise at vi er villige til å slåss for hvert eneste poeng i hver eneste kamp. Tromsø-kampen blir en anledning til å vise nettopp det, påpeker han.

Brann - Tromsø spilles søndag 26. november klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: