Vito: - Jeg blir snytt for straffe

Brann-kaptein Vito Wormgoor kunne ikke begripe hvordan dommeren unnlot å gi ham straffe.

Annonse:

Etter 1-1 på Åråsen var hjemmelaget og deres publikum opptatt av en hendelse med Gilbert Koomson i forkant av Branns utligning. De mente dommer Tommy Skjerven overså en hands på Brann-vingen like før Ludcinio Marengo scoret.

Nesten like opprørt var Branns Vito Wormgoor over at dommeren ikke så at han ble holdt i armen inne i straffefeltet på stillingen 1-0 til Lillestrøm etter 68 minutters spill.

- Det var et soleklart straffe. 100 prosent sikkert. Jeg var skikkelig sint da dommeren ikke blåste, forteller Wormgoor til Brann.no.

Når det er sagt, skynder han seg å legge til at det var Branns egen skyld at de ikke spilte bedre fotball og skapte flere sjanser i størstedelen av kampen.

I pausen var det flere som snakket høyt og tydelig å Brann-garderoben. Det handlet om å løfte seg flere hakk og ta grep om kampen:

- I 2. omgang viste vi mer karakter, da så du at vi kan gjøre ting rett dersom vi er fokusert nok. Neste gang må vi være klare fra starten av kampen, sier kapteinen med den kommende Rosenborg-kampen i tankene.

- Viljen til å vinne var kanskje ikke helt der før pause. Da trengte vi litt klar tale i garderoben. Jeg mener vi løftet oss og fikk med oss et viktig poeng, sier Wormgoor.

Rosenborg neste motstander

Nå reiser Brann til Trondheim som ubeseiret serieleder etter elleve runder. Vito påpeker at det kjennes godt.

- Dette poenget var viktig rett før Rosenborg-kampen. Jeg håper vi er påskrudd fra starten da, og ikke bare etter pause, påpeker Wito Wormgoor.

Brann møter altså Rosenborg på Lerkendal søndag klokken 20.00. Deretter er det ny kamp mot LSK, denne gang i cupen, neste onsdag, før Eliteserien tar en liten pause frem til 10. juni.

I mellomtiden er det lurt å kjøpe partoutkort for de ti siste hjemmekampene.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: