Vito: - Hadde trengt et tidlig mål

Slik forklarer kaptein Vito Wormgoor poengtapet mot Sandefjord.

Annonse:

Wormgoor var, i likhet med lagkameratene og publikum, langt fra fornøyd med uavgjort hjemme mot Sandefjord, til tross for en sen utligning av Steffen Lie Skålevik.

- Vi er mer enn skuffet i dag. Ikke bare fordi dette er en kamp vi burde ha vunnet, men også fordi vi SKAL vinne hver hjemmekamp, sier kapteinen etter kampslutt.

Han påpeker at en tidlig scoring ville betydd mye.

- Problemet var at vi ikke var gode nok i starten og vi fikk det tidlige, forløsende målet. Nå ble vi jagende etter et solid Sandefjord-forsvar. De hadde alle mann i forsvar og jobbet godt, forklarer Wormgoor.

Et steg tilbake fra sist

Selv mener han at laget kunne vist litt mer tålmodighet:

- Vi var med på i 2. omgang, men var ikke tålmodige nok. I neste kamp må vi finne de riktige rommene og ta de riktige valgene. De lange ballene kom for ofte og for tidlige i dag, mener han.

- Vi får en scoring før slutt, men det føles som et tap, oppsummerer kapteinen.

Vito innrømmer at dette var et steg tilbake fra bortekampen mot Haugesund. Likevel gir ikke forsvarsgeneralen opp av den grunn.

- Det er fortsatt syv kamper igjen av sesongen, og selv om det ble poengtap her, så er vi ikke ute av det. Vi vil fortsette å kjempe og forbedre tingene vi ikke var gode på mot Sandefjord, understreker han.

I neste runde skal Brann til Tromsø for en tøff bortekamp.

Annonse fra Eliteserien: