Vito: - Føltes som å spille med tolv mann

Brann-kaptein Vito Wormgoor roser publikum etter uavgjort mot FK Haugesund dagen før dagen.

Annonse:

Det ble en tøff, men underholdene kamp hjemme mot vestlandsrivalen som til slutt endte 1-1 etter scoring fra Kristoffer Barmen. Vito Wormgoor tillater seg å være litt skuffet over resultatet:

- Haugesund er et godt lag som ga oss ordentlig motstand, men akkurat nå er vi skuffet over uavgjortresultatet. Llikevel vet vi at sånne kamper kommer iblant, og da er det viktig å ikke tape. Vi må bare fortsette å holde oss fokusert og jobbe målrettet, sier kapteinen.

Kampen ble spilt foran et utsolgt Stadion med et feststemt hjemmepublikum. Det var i hvert fall ikke mangel på støtte som gjorde at seieren glapp.

- I dag var det fantastisk stemning på tribunen, og det merker vi veldig godt ute på banen. Det er som å spille med tolv mann, roser Wormgoor.

- Det gir oss en ekstra boost, for vi ønsker sterkt å gi noe tilbake til byen og de på tribunen. Vi håper det fortsetter å komme mye folk på Stadion, det er noe vi setter stor pris på, fortsetter Wormgoor.

Gleder seg til 17. mai-feiring

Nå venter Norges nasjonaldag for spilleren fra Nederland. Han tror det blir moro. Brann er serieleder og får sannsynligvis en god mottakelse i sentrumsgatene.

- Vi gleder oss veldig til å gå i prosesjonen i morgen. Vi skal selvfølgelig feire sammen med byen, men så er det viktig å holde fullt fokus mot å prøve å vinne neste kamp, avslutter han.

Den kampen er mot Lillestrøm på Åråsen på mandag.

(Foto: Magne Turøy)

Annonse fra Eliteserien: