Seier i vestlandsoppgjøret

Brann lå under, men snudde kampen og vant til slutt 4-2 mot Viking i Stavanger.

Stem på Branns beste spiller her.

SLUTT: Brann vant til slutt en fortjent seier i vestlandsoppgjøret.

92. min: Horwath med en god redning på skuddet fra Høiland.

90. min: Orlov finner Larsen med 45 graders pasning. Innbytteren dunker ballen i nettaket! Dette bør holde! Vi leder 4-2 nå!

88. min: Brann kontrer. Børven spiller frem til Larsen, som nesten får tak i ballen. Kunne blitt farlig.

82. min: Jakob Orlov kommer inn for Marengo.

81. min: Bringaker blir spilt gjennom av Kristoffer Haugen, men skyter ballen til side for mål. Kunne blitt farlig.

79. min: Bringaker kommer rundt på venstre. Wormgoor blokkerer innlegget til corner. Brann klarerer.

75. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Deyver Vega.

73. min:  Deyver Vega prøver seg fra langt hold. Keeper Austbø henger med og redder uten problemer.

71. min: Mathias Bringaker kommer inn for Torsteinbø hos hjemmelaget.

68. min: Fredrik Haugen plukker opp en løs ball i feltet, vender og setter ballen i lengste hjørnet! Deilig! Vi leder 3-2!

66. min: Amin Nouri kommer inn for Ruben Kristiansen.

63. min: Marengo legger inn. Viking klarerer. Der står Kasper Skaanes og dunker ballen knallhardt i mål! 2-2!

61. min: Julian Ryerson blir spilt fri og lobber ballen elegant over Alex Horwath i Brann-buret til 2-1 for hjemmelaget.

56. min: Kristoffer Haugen skyter via muren og får corner. Brann header unna.

55. min: Acosta er på ryggen til Ryerson når han header unna ballen og får frispark mot seg. Avstanden er ca. 20 meter fra Branns mål.

53. min: Fredrik Haugen skyter fra langt hold. Rett på Iven Austbø.

51. min: Marengo skyter utenfor fra 18-19 meter.

48. min: Brann får omgangens første corner. Haugen legger inn, men Viking får stusset den utover. Sale starter en kontring, som ikke ender i noe.

46. min: Usman Sale kommer inn for Zymer Bytyqi hos vertene.

PAUSE: Brann så ut til å ha kontroll, helt til Viking fikk straffe mot slutten av omgangen.

45. min: Cruz treffer Heltne Nilsen i hånden innenfor feltet, men får ikke straffespark denne gangen.

40. min: Marengo prøver seg. Men skuddet blir for lite trøkk i.

38. min:  STRAFFE til Viking. Bytyqi blir hindret av Jonsson. Tommy Høiland setter straffen hardt i hjørnet til 1-1.

35. min: Vega og Brann får frispark på høyresiden. Haugen legger inn i feltet. Den blir farlig, men Viking klarerer til kast.

34. min: Vega blir hindret av Kristoffer Haugen i feltet, men får ikke straffespark.

31. min: Marengo blir tatt på midten. Brann får frispark.

28. min: Deyver Vega med en kanonscoring. Går innover i banen og fyrer ballen i nettet fra ca 20 meter!

27. min. Haugen legger inn fra venstre. Wormgoor header ballen i mål, men blir avblåst for å dytte unna Kristoffer Haugen.

26. min: Marengo er flink å holde på ballen før han slår til Kristiansen. Backen prøver å legge inn, men blir blokkert til corner. Haugen legger inn i feltet. Austbø bokser ut. Brann beholder ballen.

23. min: Børven legger lavt inn mot Marengo, men Austbø er god og snapper pasningen.

19. min: Vega dribler seg gjennom Viking-forsvaret, men klarer ikke å tuppe ballen forbi keeper. Får corner, men den klarerer hjemmelaget.

18. min: André Danielsen med en farefull takling mot Marengo. Får gult kort for den.

16. min: Jonsson må gi til corner i løpsduell med Bytyqi. Viking vil ha straffe og hands på Acosta på corneren. Ingenting sier dommer Tore Hansen.

08. min: Zymer Bytiqi drar Vega i trøyen. Haugen legger inn på bakerste stolpe hvor Heltne Nilsen avslutter på utsiden i nettveggen.

05. min: Nykommer Marengo spiller vegg med Kristiansen, men kommer seg ikke forbi José Cruz.

04. min: Kampens første offside er det Viking som begår. Brann får roet ned litt. Horwath tar frisparket.

03. min: Vidar Ari Jonsson får frispark mot seg. Litt for hard i ryggen på motstanderen der.

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen mot Viking.