- Vi er i rute

Lars Arne Nilsen mener testen mot Malmø viser at Brann-laget er der det skal være 32 dager før sesongstart.

Annonse:

-  Dette var en veldig nyttig og god gjennomkjøring som vi  godt fornøyd med, sier Lars Arne Nilsen til Brann.no etter kampen.

Brann tapte knepent  1-2 mot fjorårets mestre fra Sverige på Malmø IP. Men det var ingen overkjøring, enveiskjøring eller store forskjeller å se på lagene. Derfor er det ikke så vanskelig å forstå at treneren er fornøyd:

Vi spiller en veldig god kamp i perioder, hvor vi også er bedre enn dem

— Lars Arne Nilsen
- Vi er fullt på høyde med dem selv om vi taper 2-1, men det er ikke så viktig. Vi spiller en veldig god kamp i perioder, hvor vi også er bedre enn dem, oppsummerer han.

Sjansestatistikken var nokså jevn, med 8-7 til hjemmelaget. Med litt bedre uttelling kunne resultatet fort blitt annerledes for bergenserne:

- Vi hadde kjempesjanser mot slutten, noen gigantstore. Det kunne fort blitt uavgjort, men det er ingenting å si på at de vant, selv om det var en jevn kamp, sier Lars Arne.

Han er veldig fornøyd med hvordan laget fremstod og spilte i denne kampen. Det var mye positivt å trekke frem:

- Vi er rolig med ball og fikk til vårt eget spill mot en så god motstander.  Vi ble ikke stresset. Samtidig er vi kompakte og kyniske bakover og skal tørre å gå høyere på banen. Noe som jo førte til at vi skapte mange sjanser, påpeker han.

Kunne blitt avslørt

Vi blir ikke avslørt på noen måte. Vi er i rute.

— Lars Arne Nilsen
På forhånd så Lars Arne for seg at med så god motstand så kunne laget bli avslørt på sine svakheter, men treneren fikk de svarene han håpet på:

 - Vi møtte jo kanskje Skandinaviske spisspar i Berget og Rosenberg som har spilt i mesterligaen to år på rad. De lager litt trøbbel for oss.

- Vi blir likevel ikke avslørt på noen måte som gjør at vi blir bekymret. Vi er i rute og har enda en måned på oss. Vi er ved godt mot, sier Lars Arne.

Konkurranse om spissplassen

Torgeir Børven scoret sitt andre mål for vinteren da han bredsidet ballen i mål på bakre stolpe på en stuss fra Vito Wormgoor. Lars Arne snakker om hvordan konkurransen blant spissene er:

- Torgeir var skarp når han kom innpå. Han hadde et fint mål og to meget gode avslutninger som ble reddet av keeper. Orlov var godt i første og Steffen ble ofret litt og måtte spille på kant i dag.

- Vi har tre virkelig gode alternativ. Det er skikkelig konkurranse der. Så har vi Azar i tillegg som kan komme innpå når kampbildet passer ham, avslutter Nilsen.

Unicef Mesterfinalen mot Rosenborg på Stadion spilles onsdag 29. mars. Alle med partoutkort får kampen inkludert.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 25.02.2017, oppdatert: 28.02.2017
Skrevet av: Bernt-Erik Haaland