Bortesmell mot Vålerenga

Brann gikk på sitt første tap på seks kamper da Vålerenga vant med 2-1 i Oslo.

Stem på Branns beste her

SLUTT: Kampen er over. Vålerenga har vunnet.

90 + 3. min: Herman Stengel kommer inn for Fridjonsson.

90 + 2. min: Fredrik Haugen skyter, men skuddet blir for løst. Går også via Lekven.

89. min: Samuel Fridjonsson får gult kort.

88. min: Azar header rett utenfor på corner!

87. min: Markus Nakkim kommer inn for Chidera Ejuke. Azar Karadas kommer inn for Kristoffer Barmen.

86. min: Brann kontrer. Skaanes kommer alene mot keeper, men Kwarasay redder.

83. min: Ejuke går innover fra sin høyrekant-posisjon. Fra 18-19 meter smeller han til og treffer godt nede i hjørnet. Utagbart for Piotr til 2-1.

82. min: Frispark til Brann litt over midten. Haugen legger inn. Vålerenga klarerer tilbake til Brann.

80. min: Corner til Brann. Haugen legger inn. Det blir for lavt på første stolpe. Ny corner. Heltne Nilsen header utenfor.

78. min: Fitim Azemi kommer inn for Daniel Berntsen.

75. min: Jonsson legger inn tidlig fra høyre. En maskert Skaanes header over.

73. min: Haugen prøver å finne Orlov, som blir avblåst for offside.

72. min: Hjemmelaget vil ha straffe etter en situasjon i feltet. Må nøye seg med corner. Brann klarerer.

65. min: Sivert Heltne Nilsen bredsider ballen såvidt utenfor etter langt innkast fra Gilli.

64. min: Kasper Skaanes kommer inn for Deyver Vega.

63. min: Vålerenga kontrer. Ender med at Ejuke skyter høyt over. Igjen.

62. min: Barmen legger inn fra venstre. Orlov strekker frem hodet, men når ikke ballen.

61. min: Hjemmelaget får frispark langs høyrekanten. Berntsen legger inn, får ballen tilbake og legger inn igjen. Brann klarerer.

57. min: Dobbeltredning av Piotr. Først skudd fra Fridjonsson deretter fra Juklerød. Corneren blir klarert.

56. min: Acosta lager frispark midtveis inn på egen banehalvdel. Innlegget fra Borchgrevink går over feltet og ut over dødlinjen.

52. min: Vega legger inn fra høyre, Kwarasay får ikke bokset og ballen havner hos Haugen som dunker ballen i nettet fra 7-8 meter. 1-1 nå!

50. min: Wormgoor slår i bakroom til Olrov som prøver på direkten. Traff ikke så bra og ballen går over mål.

48. min: Fridjonsson blåser ballen langt over fra 17-18 meters hold.

47. min: Kristoffer Barmen stopper et VIF-angrep og pådrar seg et gult kort. Hans fjerde for sesongen.

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang. Jakob Orlov har kommet inn for Torgeir Børven.

PAUSE: Brann har hatt flest sjanser, men Vålerenga de største og leder 1-0 til pause.

45. min: Hjemmelaget med stor sjanse! Fridjonsson skyter fra 14 meter, men PIotr redder godt. Ejuke kan sette returen i mål, men skyter over!

42. min: Frispark på venstresiden etter hands på Borchgrevink. Haugen legger inn i feltet. Vålerenga klarerer.

* Brann har mye ball, men lykkes ikke helt i angrepsfasen.

29. min: Haugen tar corneren. Barmen header over fra første stolpe.

29. min: Frispark til Brann langs venstresiden. Haugen legger inn. Kjelsrud Johansen gir til corner.

27. min: Bra av dommer Hafsås som ikke gir frispark når Ejuke går i bakken rett foran sekstenmeteren. Ejuke faller.

25. min: Vega skyter fra langt hold, via en VIF-fot til corner. Haugens innlegg går forbi alle og til utspill fra keeper.

24. min: Hjemmelaget angriper. Grindheim får ballen fra venstrekanten og smeller til. Ballen går i tverligger og ut!

23. min: Vega legger inn fra høyre, så blir Barmen avblåst for farlig spill på grunn av høy fot.

21. min: Johansen opp med en arm i ansiktet på Heltne Nilsen. Frispark til Brann på midten.

20. min: Trippel-sjanse! Først Vega, så Barmen, så Vega igjen, men keeper Kwarasay er god!

17. min: Barmen med sin første avslutning på mål i denne kampen, men headingen blir det ikke nok fart og retning på.

14. min: Deyver Vega går litt inn i banen og skyter, men rett på keeper.

13. min: Gilli spiller inn til Haugen som bredsider fra 16 meter. Men avslutningen blir ikke nok trøkk i og Adam Larsen Kwarasay får det enkelt.

12. min: Gilli kommer fint rundt på kant etter pasning fra Wormgoor. Slår 45 grader inn, men Vålerenga klarerer til kast.

08. min: Berntsen griper etter Nouri, men Brann får ikke frispark. Vålerenga får kast og starter et angrep som ender med at Fridjonsson kommer alene mot keeper. Han gjør ingen feil og setter ballen til side for Piotr og i mål til 1-0.

02. min: Heltne Nilsen prøver på en stikker gjennom til Børven, men pasningen blir for hard og går inn til keeper.

01. min:  Hjemmelaget sparker i gang kampen.

Oppvarmingen er straks ferdig og lagene gjør seg klare for innmarsj på den nye arenaen til Vålerenga.

2-1: Chidera Ejuke (83.)

23. serierunde Eliteserien. Vålerenga kultur- og idrettspark. 10.051 tilskuere. Dommer: Dag Vidar Hafsås, Kolstad Fotball. Gult kort: Samuel Kari Fridjonsson, Vålerenga og Kristoffer Barmen, Brann.

Vålerenga (4-3-3): Adam Larsen Kwarasey - Christian Dahle Borchgrevink, Jonatan Tollås Nation, Enar Jaager, Simen Kristiansen Juklerød - Magnus Lekven, Christian Grindheim, Daniel Mikal Aas Berntsen (Fitim Azemi fra 78.) - Samuel Kari Fridjonsson (Herman Stengel fra 90.), Henrik Kjelsrud Johansen, Chidere Ejuke (Markus Nakkim fra 87.).

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Vidar Ari Jonsson, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Amin Nouri - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Azar Karadas fra 87.) - Deyver Vega (Kasper Skaanes fra 64.), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 46.), Gilli Rolantsson.

Det er avspark klokken 20.00. Kampen sendes direkte på Eurosport Norge.

Du kan også holde deg oppdatert i Branns sosiale medier. På snapchat heter vi «brannspillerne».

Husk fredagens kamp mot Kristiansund på Stadion. Den har avspark klokken 19.00.