TV: - Liker det dristige forsvarsspillet

Vito Wormgoor er begeistret for den nye dimensjonen Brann-spillet har fått gjennom fotarbeidet til keeper Samuel Sahin-Radlinger.

Annonse:


Hør hva kaptein Wormgoor sier om kampen mot Sarpsborg 08 og Branns dristige forsvarspill i videovinduet over

De andre norske lagene som har fulgt Brann under Marbella-oppholdet har merket seg at klubbens nye keeper er svært spillende. Selv under press velger han å ha ballen i beina og spille til medspillerne i nærheten i stedet for å måke bort ballen slik de fleste andre gjør.

Kaptein Vito Wormgoor er den som får flest pasninger fra nykommeren. Det stresser ham ikke. Tvert imot.

- Jeg liker det, forsikrer Wormgoor og smiler.

Mot Sarpsborg 08 holdt det på å gå galt noen ganger, men de gangene småspillet mellom keeperen og forsvaret lyktes, ble det som om Brann hadde en utespilller ekstra. Laget spilte seg elegant ut bakfra gjennom mange trekk.

Saken fortsetter under bildet av Vito Wormgoor og trener Lars Arne Nilsen

- Jeg liker det. Jeg tror kanskje fansen vil få hjertet i halsen noen ganger. Så må vi huske at dette er treningskamper og at vi kanskje tar litt mer risiko nå enn vi kommer til å gjøre senere.

- Å ta risiko er en del av spillet. Alternativet er å bare slå de lange ballene. Jeg foretrekker å spille med litt risiko, forklarer Wormgoor.

God leir totalt sett

Han er også fornøyd med 3-2-seieren over fjorårets medaljør i Eliteserien, Sarpsborg 08.

- Jeg synes vi gjorde en god jobb igjen. Om vi ser på de siste kampene, så ser man igjen det vi forsøker å bli gode på.

- Vi scoret to fantastiske mål og viser at vi har noe på gang. Vi trenger den gode følelsen og selvtillit før seriestart. Det får man også gjennom hvordan vi fremstår på banen. Totalt sett har det vært en god leir for oss her i Marbella, oppsummerer Brann-kapteinen.

Etter å ha slått Puskas Akademia 1-0 og Sarpsborg 08 3-2 reiser Brann hjem til Bergen lørdag. Om en uke er det treningskamp mot Åsane i Vestlandshallen.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: