Tipp resultatet mot Sandefjord

Tipp sluttresultatet i søndagens bortekamp mot Sandefjord og bli med i trekningen av to billetter til hjemmekampen mot Kristiansund.

Frem mot kampen på søndag kjører vi på med vår vanlige tippekonkurranse i samarbeid med Sparebanken Vest. Det er gratis å delta og går ut på å tippe resultatet i Branns kamper i denne sesongen.

Til søndagens kamp vil en av dem som tipper riktig resultat få to billetter til hjemmekampen mot Kristiansund 29. september i premie.

Når søndagens kamp sparkes i gang kan du også bli med på en annen aktivitet på Facebook: Stem på Branns beste spiller gjennom kampen.

Du kan tippe resultatet direkte i skjemaet under. Konkurransen ligger også på Branns facebookside, og via mobil er det mer brukervennlig å tippe via Facebook enn her på nettsiden vår.  Lykke til! 

Vega best mot Sogndal

Deyver Vega scoret i andre kamp på rad da han førte Brann i ledelsen mot Sogndal og ble stemt frem som Branns beste spiller i 2-1-seieren i sist serierunde. Ha fikk 40 prosent av stemmene. 

Amalie Haldorsen var den heldige vinneren av en Movie Mask levert av Bergen Fiber og Altibox.

Einar Rune Gjelsvik var en av dem som hadde tippet riktig resultat i kampen mot Sogndal og ble trukket ut som vinner av to billetter til Kristiansund-kampen.

Det gjorde også Victoria B. Nilsen som vant for beste innsendte bilde.

Takk til alle som deltok!

Kanskje er det du som vinner neste gang?

Kampen mot Kristiansund spilles fredag 29. september og har avspark klokken 19.00

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: