Tipp resultatet mot Lillestrøm

Tipp sluttresultatet mot Lillestrøm og vinn to billetter til hjemmekampen mot Viking.

POENG? Torgeir Børven og resten av laget spiller sin tredje bortekamp på søndag mot Lillesdrøm. Blir det seier denne gangen?

Frem mot kampen på søndag kjører vi på med vår vanlige tippekonkurranse i samarbeid med Sparebanken Vest. Det er gratis å delta og går ut på å tippe resultatet i Branns kamper i denne sesongen.

Til søndagens kamp vil en av dem som tipper riktig resultat få to billetter til hjemmekampen mot Viking lørdag 29. april som premie.

Flere konkurranser

Når søndagenss kamp sparkes i gang kan du også bli med på en annen aktivitet på Facebook: Stem på Branns beste spiller gjennom kampen.

Du kan tippe resultatet direkte i skjemaet under. Konkurransen ligger også på Branns facebookside, og via mobil er det mer brukervennlig å stemme via Facebook enn her på nettsiden vår.  Lykke til! 

Børven best mot Haugesund

Torgeir Børven ble stemt frem som Branns beste spiller i hjemmekampen mot Haugesund søndag kveld. Tomålsscoreren fra Øystese fikk 46,3 prosent av stemmene. Her var det Renate Dyrdal som ble den heldige vinner av to billetter.

Ragnhild Fyllingen var en av dem som hadde tippet riktig resultat i det oppgjøret og vant også to billetter. Takk til alle som deltok!

Bildekonkurransen ble vunnet av Svein Erik Cornelius Schilbred-Eriksen. Også her var premien to billetter. Kanskje er det du som vinner neste gang?

Branns beste spiller

  • Rosenborg 29/3: Piotr Leciejewski (28,85%)

  • Tromsø 2/4: Daniel Braaten (36,72%)

  • Strømsgodset 6/4: Kristoffer Barmen (20,23%)

  • Kristiansund 10/4: Gilli Rólantsson (32,92%)

  • Haugesund 17/4: Torgeir Børven (46,3%)

Brann - Viking har avspark lørdag 29. april klokken 18.00.

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: