Ta farvel med Fjordkraft-tribunen

Onsdag 17. januar kan publikum som ønsker det ta farvel med Branns eldste tribune.

Annonse:

Brann har fått oppfordringer fra enkeltpersoner om å la publikum få tilbringe en siste kveld på den tradisjonsrike tribunen.

Enkelt fortalt innebærer det at vi åpner dørene til alt fra garderobene, Brann Corner og gymsal til gamle administrasjonslokaler, selve tribunen utendørs og det som ellers befinner seg i det store bygget.

- Mange har et nært forhold til tribunen og kan ha glede av å stikke innom en siste gang før vi river. Det er enkelt og greit det vi åpner for, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.

Tribunen blir åpen fra 17.00 til 20.00 onsdag 17. januar.

Nærmer seg riving

Brann har flyttet ut av de ulike lokalene og fjernet alt som skal tas vare på. Etter åpningen onsdag overlates bygget til Constructa, entreprenøren som har fått oppdraget med å bygge ny tribune.

- Dersom publikum finner noe av interesse, er det muligheter for å ta det med seg?

- Ja, helt klart. Med enkelte unntak, som for eksempel setene på tribunen, skal det aller meste kastes. Om man finner noe av interesse er det bare å kontakte klubbens folk som er på plass og forhøre seg om mulighetene, forklarer Johannesen.

Brann venter kun på rammetillatelsen for å kunne rive bygget. Alle nødvendige vedtak er gjort og kontraktene med både Constructa og Sammen (de som skal kjøpe studentboligene) er signert.

- Det nærmer seg at alle detaljer er på plass for at en ny tribune skal bli en realitet, selv om vi ennå ikke kan gi noen dato for når rivingen starter, sier Johannesen.

Annonse fra Eliteserien: