Knepent tap i Drammen

Brann angrep og kjørte på, men tapte 1-2 mot Strømsgodset.

Stem på Branns beste spiller her

SLUTT:  I en jevn kamp med mange sjanser begge veier var det hjemmelaget som gikk av med seieren. Brann gjorde et hederlig forsøk, men det var ikke nok.

90 + 5. min: Piotr er gått med fremover. Fredrik Haugen skyter utenfor fra langt hold.

90 + 4. min: Stian Ringstad kommer inn for Eirik Ulland Andersen hos hjemmelaget.

90 + 3. min: Mye frem og tilbake i feltet, men Brann får ikke avsluttet skikkelig. Til slutt prøver Acosta seg fra langt hold. Det blir for enkelt for Bugge Pettersen.

90 + 2. min: Hamoud ligger nede med krampe.

90. min: Ny kort variant. Ender med skudd fra Ulland Andersen, men Piotr henger med og redder.

89. min: Det blir en kort variant. Her gjelder det å få tak i ballen. Marengo må gi til corner.

88. min: Piotr redder skudd fra Pedersen fra kloss hold. Corner til Strømsgodset.

87. min: Harde dueller i feltet nå. Brann får ikke avsluttet, men beholder ballen. Til slutt blir det et innlegg inn i feltet, men for langt og helt inn til Bugge Pettersen.

86. min: Brann trøkker på. Corner nå.

85. min: Azar Karadas får frispark mot seg etter en luftduell med Bugge Pettersen.

83. min: Gult kort til Marcus Pedersen for en felling på Fredrik Haugen.

80. min: Deyver Vega har mange spillere rundt seg, men klarer å snu seg og finne en luke. Ballen setter han i den lille plassen mellom stangen og hansken til Bugge Pettersen. Det er kamp igjen!

78. min: Strømsgodset legger inn fra høyre. Ballen havner hos Ulland Andersen som skyter via foten til Amin Nouri. Ballen får en snodig bue og går over Piotr og inn i hjørnet til 2-0 for hjemmelaget.

77. min: Azar Karadas kommer inn for Peter Orry Larsen.

76. min: Kristoffer Tokstad kommer inn for Tokmak Nguen hos hjemmelaget.

73. min: Marengo setter ballen i mål, men ballen var over dødlinjen før Vega fikk lagt inn.

71. min: Bugge Pettersen kommer seg opp igjen og spillet kan settes i gang.

69. min: Kjempesjanse til Brann! Nouri slår inn fra høyre. Ballen havner til slutt hos Marengo som pirker ballen mot mål, men Bugge Pettersen er god og avverger. Fikk seg en smell der, keeperen.

68. min: Godset med frispark halvveis inn på Branns halvdel. Ulland Andersen legger inn i feltet. Brann klarerer.

66. min: Strømsgodset kjører en kontring. Innlegget kommer fra høyre. Acosta header til corner i duell med Pedersen. Corneren blir ikke farlig.

64. min: Marengo finner Kristiansen på venstrekanten, men nok en gang blir innlegget klarert.

63. min: Leciejewski klarerer en ball over tribunetaket.

60. min: Brann gjør to bytter. Ut går Orlov og Gilli. Inn kommer Børven og Marengo.

59. min: Haugen finner Skaanes på høyre som legger inn til Orlov. Svensken får avsluttet, men ballen går over.

58. min: Gili kommer seg fint rundt på venstrekanten, men pasningen inn til Skaanes i feltet kommer ikke frem.

54. min: Brann må spille bakover på corneren, og begynner bakfra igjen.

53. min: Amin Nouri blir felt innenfor sekstenmeteren, men må nøye seg med corner.

52. min: Santos spiller fri Pedersen i feltet, men den tidligere Brann-spilleren får ikke kontroll på ballen.

50. min: Piotr kommer utenfor sekstenmeteren og avverger et gjennomspill.

* Brann forsøker, men får det ikke helt til, siste pasningen treffer ikke helt målet.

47. min: Vega setter bein på Ulland Andersen. Frisparket blir ikke farlig.

46. min: 2. omgang er i gang.

PAUSE: Det har vært mange sjanser begge veier etter at Godset tok en tidlig ledelse. Alt kan fremdeles skje i denne kampen.

45. min: Brann prøver en kontring før pause. Vega skyter utenfor sekstenmeteren, men skuddet blir blokkert. Vega pådrar seg gult kort i påfølgende situasjon.

42. min: Frisparket blir slått inn i feltet hvor Marcus Pedersen rager høyest. Piotr må fiste headingen over mål til corner. Brann får etterhvert ballen ut av sekstenmeteren.

41. min: Tokmac blir felt på midten, dommeren blåser. Wormgoor får gult kort og må dermed stå over neste kamp.

40. min: Bugge Pettersen mister ballen i feltet og Larsen skyter, men skuddet blir blokkert.

39. min: Vega klarer nesten å ta ned Acostas lange ball i feltet.

35. min: Acosta legger inn fra høyre mot første stolpe. Orlov får ikke treff med hodet. Kunne blitt en gedigen sjanse!

33. min: Høibråten header over når corneren endelig blir tatt.

32. min: Litt knuffing i boksen der. Acosta og Parr får tilsnakk.

31. min: Acosta gjør en god jobb med å hindre innlegg fra Junior. Corner til Godset.

30. min: En kort variant, som til slutt ender hos Vilsvik. Høyrebacken skyter fra ca. 25 meter, men rett på keeper.

29. min: Ulland Andersen skyter fra langt hold. Piotr må strekke seg og gir til corner.

27. min: Larsen blir tatt i midtsirkelen, Jradi får tilsnakk. Tydelig holding der.

26. min: Larsen går over ende i feltet, fikk Hamoud over seg. Ingen straffe.

24. min: Ulland Andersen blir spilt fri i bakrom og rekker ballen såvidt foran en utrusende Piotr, men vippen går forbi mål.

22. min: Igjen er det Nguen som slår inn fra høyre, denne gang fra dødlinjen. Parr er med på bakre stolpe, men er i ubalanse og avslutningen går over.

20. min: Et tidlig innlegg fra Tokmac Nguen på høyresiden blir headet over av Marcus Pedersen.

19. min: Peter Orry Larsen spiller i bakrom til Deyver Vega, men vingen blir avblåst for offside.

18. min: Godset angriper, Ulland Andersen slår ut til venstre hvor Jonathan Parr stormer til. Skuddet går rett på Piotr.

Brann med ballen nå. Godset fornøyd med å avvente.

13. min: Brann angriper igjen. Skaanes legger inn fra venstre, må nøye seg med corner. Den header Marcus Pedersen unna.

12. min: Ruben Kristiansen finner Deyver Vega i feltet. Vingen demper ballen på kassen før han smeller til, men også denne gangen blir det for enkelt for Bugge Pettersen.

10. min: Vegas innlegg går i bakerste stolpe! Larsen rekker ikke frem på returen og Hamoud får klarert på streken! Stor mulighet der!

09. min: Peter Orry Larsen header ned en lang pasning fra Vito Wormgoor. Orlov smeller til fra 15-16 meter, men ballen går nokså rett på Bugge Pettersen.

07. min: Vega skaffer Branns første corner i kampen. Det blir noen avslutningsforsøk som blir blokkert av Godset.

06. min: Klarer Brann i reise seg etter denne kalddusjen?

04. min: Marcus Pedersen mottar ballen i sekstenmeteren, får vendt og skyter hardt i høyre hjørnet utagbart for Piotr. 1-0 til hjemmelaget.

02. min: Godset frempå tidlig. Tokmac og Jradi kombinerer. Tokmac runder keeper, men skuddet blir blokkert.

01. min: Kampen er i gang.

Sesongens siste bortekamp starter om noen få minutter. Lagene avslutter oppvarmingen og det nærmer seg innmarsj i Drammen.

Denne artikkelen oppdateres når det skjer noe i oppgjøret.

2-1: Deyver Vega (80.)

29. serierunde Eliteserien. Marienlyst stadion. 7706 tilskuere. Dommer: Dag Vidar Hafsås, Kolstad Fotball. Gult kort: Marcus Pedersen, Strømsgodset og Vito Wormgoor, Deyver Vega, Brann.

Strømsgodset (4-5-1): Espen Bugge Pettersen (k) - Lars-Christopher Horsn Jan Vilsvik, Mounir Hamoud, Marius Christopher Høibråten, Jonathan Parr - Tokmac Chol Nguen (Kristoffer Tokstad fra 76.), Henning Hauger, Bassel Zakaria Jradi, Francisco Santos Da Silva Junior, Eirik Ulland Andersen (Stian Ringstad fra 90.) - Marcus Pedersen.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Ruben Kristiansen - Kasper Skaanes, Fredrik Haugen, Peter Orry Larsen (Azar Karadas fra 77.) - Deyver Vega, Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 60.), Gilli Rolantsson (Ludcinio Marengo fra 60.).

Husk Brann - Tromsø søndag 26. november klokken 18.00.