Snudde til seier i Sogndal

Brann lå under 0-2, men snudde og vant 3-2 på Fosshaugane

SLUTT: Brann klarte å snu kampen og vant 3-2!

90 + 3. min: Et langt innlegg går helt i feltet til Brann. Piotr kommer ut og holder ballen. Viktig!

90 + 2. min: Frispark til Brann på venstreside. God tid. Sogndal får frispark i påfølgende situasjon.

88. min: Piotr bruker veldig lang tid og får tildelt et gult kort for sløsing av tid.

88. min: Vito ligger nede etter en duell i feltet. Hjemmepublikum piper.

86. min: Sogndal bytter. Ut går Kjemhus og inn kommer spissen Bendik Bye.

84. min: Fredrik Haugen smeller til fra langt hold. Ballen skrur utover og ned i høyre hjørnet! Vi leder 3-2!

81. min: Peter Orry Larsen presser ballen i mål direkte på corneren fra Haugen. 2-2!!!

80. min:  Eirik Schulze får gult kort etter en trøyedragning på Nouri.

77. min: Martin Ramsland får gult kort etter en duell med Bismar Acosta. En dytt der. Gjentatte forseelser.

75. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Kristoffer Barmen.

74. min: Henrik Furebotn kommer inn for Sogndal. Ut går Gilbert Koomson.

72. min: Kristoffer Barmen er ferdig. En overtråkk, men fortsetter.

69. min: Skålevik får frispark mot seg i duell med Dyngeland. Tar keeperen etter han tar ballen.

67. min: Karadas header videre til Haugen, som sneier tverligger. Nærmer seg nå!

66. min: Steffen Lie Skålevik kommer inn for Jakob Orlov.

63. min: Wormgoor spiller inn i feltet. Barmen demper, snur seg og klinker den i hjørnet til 2-1!

61. min: Corner til Sogndal. Steiring fyrer inn 2-0 til hjemmelaget.

60. min: Orlov blir holdt i straffefeltet. Dommeren foretar seg ingenting.

59. min: Birkelund header rett på Piotr.

58. min: Azar Karadas kommer inn for Gilli Rólantsson.

57. min: Orlov får snudd seg i feltet. Dyngeland redder mesterlig!

55. min: Orlov prøver å nå et langt innlegg fra Nouri. Dyngelang når høyest og plukker ballen.

54. min: Gilli legger inn fra venstre. Igjen klarer Sogndal. Nytt innlegg fra høyre. Blir en corner. Steiring stanger unna, men Brann legger inn igjen. Acosta header utenfor på bakre stolpe.

49. min: Frispark til Sogndal fra venstresiden. Koomson skrur den over feltet og ut over linjen.

47. min: Gigantsjanse! Haugens frisaprk tas ned av Barmen i feltet, men han har ryggsekk og setter ballen over mål fra fem meter!

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang.

Sogndal bytter ut Kjetil Wæhler og setter inn Espen Lund Næss.

PAUSE: Sogndal leder 1-0 etter sin tidliger scoring. Brann har mye ball, men finner ikke veien gjennom hjemmelagets forsvar.

45. min:  Ramsland får frispark etter duell med Acosta. Nwakali legger inn i feltet. Steiering  header over samtidig som han treffer Nouri i ryggen med kneet. Nouri reiser seg opp igjen.

43. min: Brann får nesten tråklet seg gjennom sekstenmeteren, men etter litt frem og tilbake får hjemmelaget ballen vekk.

41. min: Nouri legger hardt inn. Steiring får sleivet til corner igjen. Heltne Nilsen header, men ballen går feil vei og ut mot siden.

40. min: Et tidlig innlegg blir blåst unna av Fredriksen til corner for Brann. Haugen legger inn mot midten. Wormgoor header over mål.

38. min: Koomson herjer på høyresiden. Blir ikke stoppet før Acosta blokkerer det lave innlegget. Corner til Sogndal. Orlov header unna. Koomson dribler litt igjen før han legger inn mot bakerste. Kjemhus legger inn, men bak mål.

35. min: Wæhler kommer seg innpå igjen.

34. min: Kjetil Wæhler sliter med skade og får behandling. Lars Arne Nilsen benytter anledningen til å få gitt noen beskjeder til spillerne.

33. min: Kristiansen legger inn tidlig. Orlov får headet, men over.

32. min: Brann har frispark fra 35 meter. Haugen skyter i muren. Sogndal kan kontre. Brann stopper de hvite og svarte.

29. min:  Sogndal klarer corneren. Brann vinner tilbake ballen og får avsluttet, men ufarlig og utenfor mål.

28. min: Braaten legger inn. Fredriksen må gi til corner.

27. min: Nytt frispark til Brann. Sivert ble sparket i foten av Birkelund.

25. min: Igjen blir det et upresist innlegg fra høyre. Men Brann vinner igjen ballen.

23. min: Barmen legger inn i feltet, igjen går ballen rett i klypene til Dyngeland.

22. min: Nouri prøver å finne Orlov i feltet. Dyngeland er ute og henter ballen greit ned.

21. min: Ramsland river Nouri i trøyen. Brann får frispark, men intet gult kort.

20. min: Vito Wormgoor er høyt oppe og lager frispark. Sogndal har god tid.

18. min: Komsoon legger inn fra høyre. Fredriksen avslutter fra litt bak i feltet.

16. min: Ramsland er for sein inn i Sivert Heltne Nilsen. Brann får frispark på midtstreken.

13. min: Fredriksen gir til corner for Brann. Haugen legger inn. Ballen havner til slutt hos Braaten som skyter mellom beina på Wæhler, men skuddet blir greit å ta for Dyngeland.

10. min: 1-0: Eirik Schulze scorer på en retur etter skudd fra Kjemhus. Sogndal scorer på sitt første angrep. Skuddet fra Kjemhus var ikke verre enn at Piotr burde holdt det, men retur ble det.

09. min: Stering og Braaten i duell. Sistnevnte får frispark på høyresiden, nær sekstenmeteren. Haugen legger inn. Acosta prøver på en volley, men bommer på ballen.

07. min: Wæhler blokker Gilli. Frispark til Brann rundt midtsirkelen. Haugen legger inn, men rett i klypene på Dyngeland i Sogndal-buret.

06. min: Daniel Braaten får frispark mot seg på høyrekanten.

* Brann har ball, Sogndal ligger dypt.

02. min: Sivert Heltne Nilsen blir tatt av Koomson. Frispark på egen banehalvdel.

01. min: Sogndal tar avspark.

Før kampen blir det nå ett minutts applaus for Sogndals vaktmesterSead Sabanovic som nylig døde.

Lagene er på vei inn på banen nå.

Det er varmt i Sogndal og masse folk på tribunene.

Brann-supporterne har fylt bortefeltet og vel så det. Tre supporerbusser er ankommet og stemningen er upåklagelig når lagene gjør seg klare til innmarsj.

Vi oppdaterer denne artikkelen så fort det skjer noe i kampen.

2-3: Fredrik Haugen (84.)

10. serierunde Eliteserie. Fosshaugane Campus. 5600 tilskuere. Dommer: Espen Andreas Eskås, Bækkelagets SK. Gult kort: Eirik Schulze og Martin Ramsland, Sogndal og Piotr Leciejewski, Brann.

Sogndal (3-4-3): Mathias Dyngeland (k) - Ulrik Fredriksen, Kjetil Wæhler (Espen Næss Lund fra 46.), Per Magnus Steiring - Taijo Teniste, Eirik Birkelund, Chidiebere Nwkali, Lars Christian Kjemhus (Bendik Bye fra 86.) - Gilbert Koomson (Henrik Furebotn fra 74.), Martin Ramsland, Eirik Schulze.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 75.) - Daniel Braaten, Jakob Orlov (Steffen Lie Skålevik fra 65.), Gilli Rólantsson (Azar Karadas fra 58.).