Slik var sist uke i utviklingsavdelingen

Her er vår oppsummering av aktiviteten i utviklingsavdelingen i uke 39.

Annonse:

Sammen med utviklingsavdelingen ønsker Brann.no å gi våre mest interesserte lesere litt mer informasjon om den aktiviteten som er i utviklingsavdelingen i løpet av en uke.

Brann 2 tapte 0-3 borte for et sterkt Haugesund 2-lag på mandag.

Les mer om kampen

G16-laget tapte 1-7 hjemme for FK Fyllingsdalen i den lokale serien med et ungt lag på torsdag.

Videre vant de 2-1 borte mot Bodø/Glimt i nasjonal G16-serie på søndag. Håvard Oppedal Rinde scoret begge målene for Brann. Guttene våre ligger på 4. plass i den sterkeste avdelingen når to kamper gjenstår.

G14 vant 2-1 mot Sund G15 i lokal serie tirsdag. Mikal Berg Kvinge scoret begge målene. Guttene leder nå denne serien, altså G15 1. divisjon avdeling 2.

Videre tapte G14 1-4 hjemme for Stabæk i nasjonal serie på søndag. Det var en jevnspilt kamp der Brann faktisk skapte flest sjanser og burde scoret mer enn ett mål. Men det ble tøft med en rekke spillere utilgjengelige mot en bra motstander. Kampen ble aldri velspilt og sterkt preget av mye regn og kraftig vind.

Den nasjonale serien er nå ferdigspilt for G14 der guttene i samarbeid med NFF Hordaland står med syv seirer og tre tap. Det er ingen tabell i denne serien, men Brann-guttene har vist gjennom en hel sesong at de er ett av Norges beste G14-lag.

Annonse fra Eliteserien: