Slik blir torsdagens kick-off

Du kan treffe spillerne og se den nye bortedrakten.

Annonse:

I år skal Branns kick-off finne sted i Brannallmenningen torsdag 23. mars. Dørene åpnes klokken 17.30 og du går inn via inngang 8 på hjørnet med Kniksen-statuen.

Møt spillerne

Om du liker å ta selfies eller samler på autografer, så blir det god anledning til å møte dine helter å få signaturer eller ta bilde sammen med dem i løpet av ettermiddagen.

Spillerne vil også måtte svare på spørsmålene dere har sendt inn denne uken. Du kan fremdeles sende inn spørsmål her. De tre beste spørsmålene blir premiert.

Gullbrann vil også dukke opp for å hilse på våre minste fans.

Gjør deg også klar for å synge Nystemten for første gang i år. Se på det som en generalprøve før kampen mot Rosenborg i neste uke.

Bortedrakten lanseres

Kommer du på Stadion denne torsdagen blir du blant de aller første som får se årets bortedrakt. Er den like fin eller enda finere enn årets hjemmedrakt? 

Kioskene vil være åpne, det blir konkurranser og den nye bortedrakten vil være i salg fra Torshov Sport sin stand etter lansering, sammen med et stort utvalgt av annet supporterutstyr.

Brannbutikken stenger klokken 15.00 for å gjøre klart til kick-off, men er åpen fra klokken 19.30 - 20.30 i etterkant av arrangementet.

En av verdens beste freestylere kommer

Tobias Becs er en av verdens beste freestylere. Han kommer for å vise oss noen spektakulære triks med ballen. Kanskje du kan lære en ting eller to?

Husk Unicef Mesterfinalen mot Rosenborg 29. mars klokken 19.00 på Stadion.

Kjøp billett eller partoutkort her

Annonse fra Eliteserien: