Skal hedre avdøde Frode Larsen

I samarbeid med familien skal Brann hedre Frode Larsen på Odd-kampen.

Annonse:

Larsen døde i midten av juni, 68 år gammel. Han var en av de store entertainerne på Brann-laget som ble cupmestere i 1972 og 1976, og hadde en A-lagskarriere i klubben som strakte seg helt fra 1967 og 13 år sammenhengende år fremover.

Det ble til sammen 210 kamper i serien, cupen og e-cupen for den populære spilleren fra Hop. Han fikk også A-landskamper for Norge.

- Frode Larsen har satt spor etter seg i Brann, og i samråd med familien ønsker vi å hedre hans minne på kampen mot Odd 13. august, med familien hans til stede, forklarer daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.

Med Larsens familie på tribunene på Odd-kampen skal publikum gi Larsen en verdig hyllest.

Var romkamerater

- Historiene om Frode Larsen er mange. Han var en artig og dyktig spiller, samtidig som han var en viktig ressurs i garderoben med sitt gode humør og artige påfunn. De som spilte med Frode minnes ham som en utrolig fin person, formidler Vibeke Johannesen.

Den mangerige Brann-spilleren Helge Karlsen var en av Frode Larsens nærmeste i hans aktive karriere, blant annet som romkamerat på borteturene. Han minnes både spilleren og personen med glede og takknemlighet:

- Frode Larsen var aldri sur, men kunne være litt trøtt om morgenen. Han var en god kamerat, nesten som en bror, forteller Karlsen.

- Jeg har mye å takke ham for, ikke minst på fotballbanen. Frode måtte ofte dekke bakover når jeg løp fremover på vingen, minnes Helge Karlsen.

1968-sesongen. Frode Larsen mot Viking
LANG KARRIERE: Frode Larsen spilte 13 sesonger på Branns A-lag. Dette bildet er trolig fra 1968-sesongen i en kamp mot Viking.
Annonse fra Eliteserien: