Sivert: - Skaden er ikke alvorlig

Sivert Heltne Nilsen måtte ut mot slutten av kampen, men kan berolige supporterne med at skaden ikke er alvorlig.

Annonse:

Selv om 16. mai-oppgjøret mellom Brann og Haugesund ikke ble den helt store forestillingen, ble kampen likevel begivenhetsrik for Sivert Heltne Nilsen.

Først fikk han sitt fjerde gule kort for sesongen, og dermed karantene i neste kamp. Som om det ikke var nok, fikk han en liten legghøne i samme situasjonen, og måtte byttes ut senere i kampen.

Heltne Nilsen kan imidlertid roe bekymrede supportere når det gjelder skaden: Den er ikke alvorlig.

- Jeg hadde et overtråkk og fikk en legghøne i samme foten. Det er ikke noe å bekymre seg for, sier Heltne Nilsen.

Skulle gjerne hatt tre poeng

Heltne Nilsen var mer irritert på resultatet. Han syntes Brann var det beste laget, men innrømmer at spillet ikke satt helt.

- Det satt ikke helt i dag. Jeg synes likevel at vi var det beste laget, og hadde et trykk på slutten der med flere sjanser. Det var synd at vi ikke klarte å sette det avgjørende målet, påpeker han.

I morgen er det 17. mai og Brann er som alltid representert i hovedprosesjonen. Sivert er usikker på om han bør gå toget i morgen.

-  Det kan bli tøft å gå gjennom toget med den foten her. Vi får se. Det passer egentlig godt for meg med en pause til Lillestrøm-kampen, selv om jeg helst skulle spilt den kampen. Jeg er i hvert fall fit for fight igjen mot Rosenborg, avslutter Heltne Nilsen. 

Lillestrøm-kampen spilles mandag 21. mai mens Rosenborg er motstander søndag i samme uken.

(Foto: Magne Turøy)

Annonse fra Eliteserien: