Fjerde seier på rad

Deyver Vegas scoring i 1. omgang var nok til å slå Sandefjord 1-0. Dermed har Brann vunnet fire kamper på rad.

Stem på Branns beste spiller her.

SLUTT: Brann vinner igjen!

90 + 5. min: Kristiansen får frispark langs venstrekanten.

90 + 3. min: Azar Karadas kommer inn for Kasper Skaanes.

90 + 1. min: Corner til hjemmelaget. Grossmüller legger inn. Brann rydder unna. Sandefjord sender ballen raskt tilbake i angrep, men innlegget går ut til kast.

89. min: Piotr er offensiv i feltet og bruker tre forsøk på å tak i ballen.

88. min: Kristiansen og Seck litt i tottene på hverandre etter at Seck og Larsen dytter litt på hverandre.

87. min: Larsen legger inn fra høyre, men litt for nær målet og keeper plukker.

86. min: Larsen spiller inn til Skaanes, som skyter rett på keeper fra skrått og kloss hold.

84. min: Torgeir Børven kommer inn for Jakob Orlov.

81. min: Rodriguez vinner en corner. Olsen Solberg slår inn. Orlov header unna. Skaanes jager. Sandefjord legger inn på nytt. Piotr er god i feltet og skaffer Brann litt ro i rekkene.

80. min: Rodriguez smeller til på volley. Ballen suser i krysset, men i stengene! Ingen scoring.

77. min: Skaanes jager hjemmelagets forsvar og klarer nesten å snappe ballen foran keeper.

75. min: Skaanes plukker opp en klarering, demper ballen på vei inn i sekstenmeteren før han fyrer løs. En hard volley som treffer rett på keeper.

72. min: Facundo Rodrigues kommer inn for Pau Morer.

71. min: Gult kort til Grossmüller. Snakker på seg et kort der. Brann klarerer corneren.

70. min: Fredrik Haugen skyter rett i muren på det påfølgende frisparket.

69. min: Kasper Skaanes blør fra nesen og må få behandling.

68. min: Gult kort til Christer Hansen etter at han sparker Skaanes som er i fint driv inn i sekstenmeteren.

66. min: Olsen Solberg går i offside. Erik Mjelde går ut. André Sødlund kommer inn.

63. min: Erik Mjelde skyter fra 20 meter, men langt over.

Kasper Skaanes går over på venstrekant og Gilli Rólantsson tar plass på høyrekanten, mens Peter Orry Larsen tar plass som indreløper.

59. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Deyver Vega.

55. min: Seck faller i det han skyter fra langt hold. Skuddet går utenfor.

54. min: Grossmüller skyter rett i muren.

53. min: Jónsson drar ned Pau Morer. Nytt frispark rett utenfor sekstenmeteren for hjemmelaget.

51. min: Grossmüller sparker i bakken og får frispark i gunstig posisjon. Olsen Solberg treffer godt, men Piotr redder mesterlig til corner.

48. min: Olsen Solberg legger inn fra venstre. Vito får en fot på ballen. Så nesten ut som selvmål, men treffer nettveggen på utsiden. Brann klarerer corneren.

46. min: Sandefjord sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Hobber Nilsen blåser til pause. Brann leder 1-0.

44. min: Corner til hjemmelaget. Piotr er fint ute å plukker innlegget som havner inn i fem-meteren.

43. min: Frispark til hjemmelaget. Olsen Solberg legger inn fra høyre.Vito header unna.

40. min: Grossmüller legger inn fra høyre. Kastrati header mot mål, men rett i fanget til Piotr.

* Deyver Vega har nå scoret dobbelt så mange seriemål som han gjorde i fjor, da scoret han to ganger.

37. min: Haugen legger inn til Orlov, som får en tå på ballen, men den går utenfor mål.

36. min: Seck prøver å finne Kastrati i bakrom, men Piotr er kjapt ute og plukker.

34. min: Vito Wormgoor blokkerer skudd fra Olsen Solberg. Grossmüller legger cornereren, men ballen havner i klypene til Piotr.

32. min: Deyver Vega er sulten på mer. Skyter rett utenfor fra sekstenmeteren!

Siden Sarpsborg 08 nå ligger under med 0-3 for Tromsø betyr det at Brann ligger på 2. plass akkurat nå.

28. min: Ruben Kristiansen legger inn, Vega demper og skyter ballen i nærmeste hjørnet. Tre på rad nå for Vega! 0-1!

19. min: Deyver Vega legger inn fra høyre, men ballen går litt for langt inn og i klypene på Ingvar Jonsson. Orlov var ikke langt unna.

18. min: Acosta med en arm på Kastrati. Får beskjed om å roe seg. Frispark til Sandefjord litt inn på Branns halvdel. Olsen Solberg legger inn. Vito header unna, men hjemmelaget vinner tilbake ballen. Blir tilslutt avblåst for frispark til Brann.

13. min: Flamur Kastrati med kampens første sjanse. Kommer skrått inn i feltet. Skyter rett på Piotr.

08. min: Sivert Heltne Nilsen er på etterskudd inn i Seck og river ham ned. Frispark til hjemmelaget halvveis inn på Branns halvdel. Olsen Solberg legger inn i feltet. Brann klarerer.

04. min: Deyver Vega blir spilt gjennom på høyrekanten, men kommer ikke forbi Seck.

03. min: Grorud tar hælen til Orlov. Brann får frispark langs høyresiden.

02. min: Brann går raskt i angrep, men blir satt i offside.

01. min: Brann har solen i ryggen i 1. omgang. Fredrik Haugen sparker i gang kampen.

Av tidligere Brann-spillere er det Lars Grorud og Erik Mjelde som starter for Sandefjord. Øystein Øvretveit er keeperreserve, mens Håkon Lorentzen ikke er med i troppen til denne kampen.

Lagene er i ferd med å avslutte oppvarmingen.

Brann jakter sin fjerde strake seier og fortsatt plass på topp 3 i Eliteserien. Det skjer uten Kristoffer Barmen, som er skadet.

0-1: Deyver Vega (28.)

22. serierunde Eliteserien. Komplett Arena. 5502 tilskuere. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF. Gult kort: Christer Hansen og Christian Grossmüller, Sandefjord.

Sandefjord (3-4-3): Ingvar Jonsson - Lars Grorud (k), Christer R. Hansen, Abdoulaye Seck - Victor Demba Bindia, Enric Vallés, Carlos Grossmüller, Joackim Olsen Solberg - Pau Morer (Facunda Rodriguez fra 73.), Fatim Kastrati, Erik Mjelde (André Sødlund fra 66.).

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Vidar Ari Jónsson, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kasper Skaanes (Azar Karadas fra 93.) - Deyver Vega (Peter Orry Larsen fra 59.), Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 84.), Gilli Rólantsson.