Samler Brann-supporterne på Ågotnes

Brann oppfordrer alle våre supportere til å stå samlet på onsdagens cupkamp.

Annonse:

Når Brann møter Nest-Sotra i cupens tredje runde onsdag klokken 18.30 er det et ønske både for arrangørklubben og Brann at alle som heier på bortelaget oppholder seg på samme tribune under oppgjøret.

Hjemmelaget har holdt av samme område som på seriekampen i OBOS-ligaen høsten 2015 til Brann-supportere. Ved ankomst på arena vil det være godt skiltet slik at alle finner rett sted. Dette er felt 6 og 7, lengst mot nord.

Felles inngang blir i nordenden av banen like forbi mediehuset. Det blir lagt opp til kiosker og toaletter både på felt 6 og 7 og nede på selve løpebanen.

Priser på bortefeltet:

Voksne: 150,-
Barn: 50,-
Barn under seks år: Gratis.

Dette er unummererte ståplasser. Brann har fått tilgang på 1000 billetter.

Slik foregår salget

Billettsalget til Brann-supportere foregår hos Torshov Sport på Tårnplass. Butikken har åpent fra klokken 10.00 til 18.00 på hverdager.

Billetter forhåndsselges også i billettluken på Ågotnes tirsdag 30. mai fra klokken 18.00 til 20.00. Det gjelder først og fremst hjemmefansen, men det finnes også tilgjengelige billetter for Brann-supportere her.

Eventuelle restbilletter selges ved inngangen før kampen. For Brann-supportere vil det da være en egen inngang og salgsluke.

NB! Det selges ikke billetter på nett eller på Brann Stadion til dette oppgjøret.

Ønsker å gi god støtte

Branns supporterkoordinator Morten Talhaug påpeker effekten av å samle Brann-supporterne på Ågotnes:

- For det første gjør det arrangementet mye sikrere når begge lags fans er adskilt. For vår del gir det en helt annen mulighet til å skape stemning. Laget trenger vår støtte for å avansere til 4. runde, og det skal de få, lover Talhaug.

Kampen spilles onsdag 31. mai på Ågotnes stadion med avspark klokken 18.30.

Neste hjemmekamp for Branns del spilles først mandag 19. juni klokken 19.00. Da er Stabæk motstander.

Annonse fra Eliteserien: