Samler askøybedriftene i egen losje

Næringslivet på Askøy møtes på Stadion. Nå åpner de for flere bedrifter.

Annonse:


Klikk på videovinduet over for å se hvordan det er i Askøy-losjen på kampdag (filmen er produsert av Yngve Johnsen, LAIKS)

Høsten 2017 tok Rudi Soltvedt og Yngve Johnsen initiativ til å samle representanter fra næringslivet på Askøy i en egen minglelosje på Stadion. Det ble umiddelbart suksess, og inn mot kommende sesong er mange plasser allerede solgt.

Men det er plass til flere driftige Askøy-bedrifter.

I Askøy-losjen på Sparebanken Vest-tribunen er det fantastisk utsikt mot banen, god stemning, konkurranser, god mat og drikke. Som man ser i videoen øverst blir det også muligheter til å treffe ulike representanter fra Brann i løpet av en hyggelig kveld på Stadion.

- Ikke minst er dette stedet for dem som ønsker å bli kjent med andre fra næringslivet på Askøy og på den måten utvide forretningsnettverket sitt, forteller Rudi Soltvedt.

Interessert?

Kontakt [email protected] dersom Askøy-losjen er interessant for deg eller din bedrift.

Mulighet for andre også

Brann kan tilby tilsvarende nettverkstreff med VIP-opplevelser tilknyttet våre hjemmekamper for andre distrikter også. Kanskje næringslivet på Sotra, Austevoll eller i Nordhordland vil gjøre som Askøy?

Det er også mulig å skape samme type settinger for ulike bransjer. Og du kan selvsagt invitere med kunder i egen VIP-losje eller til bord i restauranten vår.

Ta kontakt med dersom noe av dette er interessant inn mot 2018-sesongen. Vi hjelper deg å finne det som passer best for din bedrift.

Lars Petter Mongstad, salgssjef bedriftsmarkedet
Mobil: 474 14 884
E-post: [email protected]

Monica Sandvik, salgs- og partneransvarlig
Mobil: 416 61 644
E-post: [email protected]

Steinar Aase, salgs- og partneransvarlig
Mobil: 908 25 570
E-post: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: