Sami: - Går med hevet hode på 17. mai

Det ble ikke seier, men Brann-keeper Samuel Sahin-Radlinger skal gå med hodet hevet i 17. mai-toget.

Annonse:

Etter fire hjemmekamper uten baklengs, slapp Brann og Samuel Sahin-Radlinger inn sesongens første mål mot Haugesund på 16. mai. Da Haugesund tok ledelsen 1-0 på Stadion, var det kun ball nummer tre keeperen har måttet hentet ut av eget nett så langt i år.

Brann-keeperen syntes det var leit at det første baklengsmålet på Stadion kom fotballens festdag 16. mai.

- Det er alltid godt for en keeper å holde nullen. Men dessverre må det være sånn at vi ikke alltid kan hindre motstanderen fra å score. Det er selvfølgelig ingen god følelse å gjøre det på en dag som i dag, men sånne ting skjer, sa en småskuffet keeper etter kampen.

Fortsatt på tabelltoppen

Det som derimot gledet keeperen etter uavgjortkampen, var alle som hadde tatt turen for å se og støtte Brann på tribunen.

- Det var fantastisk å se alle på tribunen. Vi har fått utrolig støtte fra publikum de foregående kampene også, så det var ikke bare i dag jeg har vært imponert over fansen, påpeker han.

Selv om det kun ble 1-1 dagen før dagen, mener Radlinger at alle i Brann har god grunn til å gå smilende og fornøyd i 17. mai-prosesjonen. Brann er tross alt på toppen av tabellen.

- Vi har spilt ti kamper i år. Selv om det ble uavgjort i dag, så har vi ennå ikke tapt én eneste kamp. Det er ganske imponerende. I morgen blir en fin dag, tror en optimistisk Samuel Sahin-Radlinger.

Annonse fra Eliteserien: