Roser viljen mot slutten

Lars Arne Nilsen roser spillerne som kjempet inn en scoring på tampen av dagens kamp.

Oppgjøret var i ferd med å ebbe ut med 1-0-seier til FK Haugesund da Jakob Orlov fikk rent treff fra kloss hold og sørget for at sluttresultatet ble 1-1.

Det betyr kanskje ikke all verden i en treningskamp, men treneren påpeker at han likte gutsen til guttene de siste minuttene:

- Vi hater å tape

- Det er viktig at vi har den viljen som vi viser mot slutten. Vi hadde ikke lyst å tape kampen. Jeg likte å se at guttene hadde energi der, påpeker treneren.

Den samme viljen har sikret Brann noen poeng i langt viktigere kamper enn denne.

- Vi hater å tape. Derfor synes jeg akkurat den var litt viktig i dag, fortsetter treneren.

Den nøytrale tilskuer vil sikkert mene at 1-1 mellom lagene var et greit resultat. Brann hadde sine muligheter, men det hadde Haugesund også, deriblant en kontring der de kom fire spillere mot én Brann-forsvarer uten å score.

Vi hater å tape

— Lars Arne Nilsen

Nilsen mener en tørr bane og mye vind preget oppgjøret:

- Det ble en litt typisk La Manga-kamp i mye vind og med litt vanskelige spilleforhold. Prestasjonen vår er vel rundt middels. Det ender 1-1 etter 5-5 i sjanser. Det er vel noen lunde greit, mener Brann-treneren.

Har folk i bakhånd

Jakob Orlov, som berget 1-1, var en av tre offensive spillere som kom inn i 2. omgang og skapte en del trøkk for FKH-forsvaret.

- Som i de andre kampene valgte vi å gjøre masse bytter for at folk skal få kamptrening. Det preget kampene litt. Men etter 1-1 mot Haugesund og 1-2 for Viking synes jeg de lagene ser veldig jevne ut, vurderer Nilsen.

Han synes det er litt vanskelig å si akkurat hvor Brann står 13 dager før det braker løs med Unicef Mesterfinalen mot Rosenborg og serieåpningen fire dager senere.

- Vi føler oss rolige. Vi vet også at vi har folk i bakhånd som kommer til å bidra når alvoret begynner, påpeker Nilsen og tenker på Bismar Acosta, Peter Orry Larsen, Kristoffer Barmen og Vito Wormgoor som måtte stå over kampen grunnet ulike skader.

Husk partoutkort 

Annonse fra Eliteserien: