Roser viljen mot slutten

Lars Arne Nilsen roser spillerne som kjempet inn en scoring på tampen av dagens kamp.

Oppgjøret var i ferd med å ebbe ut med 1-0-seier til FK Haugesund da Jakob Orlov fikk rent treff fra kloss hold og sørget for at sluttresultatet ble 1-1.

Det betyr kanskje ikke all verden i en treningskamp, men treneren påpeker at han likte gutsen til guttene de siste minuttene:

- Vi hater å tape

- Det er viktig at vi har den viljen som vi viser mot slutten. Vi hadde ikke lyst å tape kampen. Jeg likte å se at guttene hadde energi der, påpeker treneren.

Den samme viljen har sikret Brann noen poeng i langt viktigere kamper enn denne.

- Vi hater å tape. Derfor synes jeg akkurat den var litt viktig i dag, fortsetter treneren.

Den nøytrale tilskuer vil sikkert mene at 1-1 mellom lagene var et greit resultat. Brann hadde sine muligheter, men det hadde Haugesund også, deriblant en kontring der de kom fire spillere mot én Brann-forsvarer uten å score.

Vi hater å tape

— Lars Arne Nilsen

Nilsen mener en tørr bane og mye vind preget oppgjøret:

- Det ble en litt typisk La Manga-kamp i mye vind og med litt vanskelige spilleforhold. Prestasjonen vår er vel rundt middels. Det ender 1-1 etter 5-5 i sjanser. Det er vel noen lunde greit, mener Brann-treneren.

Har folk i bakhånd

Jakob Orlov, som berget 1-1, var en av tre offensive spillere som kom inn i 2. omgang og skapte en del trøkk for FKH-forsvaret.

- Som i de andre kampene valgte vi å gjøre masse bytter for at folk skal få kamptrening. Det preget kampene litt. Men etter 1-1 mot Haugesund og 1-2 for Viking synes jeg de lagene ser veldig jevne ut, vurderer Nilsen.

Han synes det er litt vanskelig å si akkurat hvor Brann står 13 dager før det braker løs med Unicef Mesterfinalen mot Rosenborg og serieåpningen fire dager senere.

- Vi føler oss rolige. Vi vet også at vi har folk i bakhånd som kommer til å bidra når alvoret begynner, påpeker Nilsen og tenker på Bismar Acosta, Peter Orry Larsen, Kristoffer Barmen og Vito Wormgoor som måtte stå over kampen grunnet ulike skader.

Husk partoutkort 

Annonse: