Tap etter nytt overtidsmål

Rosenborg scorer på overtid og vinner storoppgjøret på Lerkendal.

Stem på Branns beste spiller her

SLUTT: Rosenborg vinner på overtid.

90. + 4. min: Frispark til Brann. Siste sjanse? Haugen slår inn i feltet. Brann får frispark mot seg.

90. + 2. min: Et langt innlegg inn i feltet blir stusset tilbake. Anders Konradsen får godt treff med venstrefoten og scorer. 2-1 til Rosenborg nå.

90. min: Daniel Braaten får gult kort etter en sein takling på Mike Jensen.

89. min: Haugen går over ende i feltet og vil ha straffe. Spill videre vinker  dommeren.

88. min: Corner til Rosenborg nå. Men her nå koker det litt. Midtsjø og Acosta får tilsnakk av dommeren. Bakenga prøver på en brasse. Over mål endte den ballen.

87. min: Braaten skyter via et RBK-bein til corner. Haugen legger inn. Ender med utspark fra mål.

86. min: Haugen legger inn. For lavt denne gangen. Men får kast etter RBKs klarering.

85. min: Bakenga dytter Nouri over ende. Får frispark på høyresiden.

84. min: Kristoffer Barmen blir hjulpet av banen og blir erstattet med Azar Karadas.

83. min: Kristoffer Barmen blir liggende etter en duell med Bakenga. Blir stemplet på ankelen.

79. min: Gilli Rólantsson driver inn fra sin venstrekant. Han lader kanonen og skyter hardt mot lengste hjørnet. Ballen limer seg i nettet til 1-1! Vakkert skudd!

78. min: Wormgoor får blokkert skuddet fra Bakenga. Ny corner til hjemmelaget.  Meling legger inn. Piotr bokser ut.

74. min: Torgeir Børven kommer inn for Jakob Orlov.

73. min: Corner til Rosenborg. Meling skrur ballen mot bakerste. Der header Wormgoor ballen unna.

70. min: Brann med frispark på høyresiden. Haugen legger inn i feltet. Wormgoor header ballen i mål, men assistendommeren er tidlig oppe med flagget og vifter for offside. Ingen mål.

69. min: Rosenborg får lagt inn i feltet, men Amin får klarert til kast.

66. min: Rosenborg med corner nå. Brann får klarert, men Rosenborg vinner ballen igjen.

65. min: Barmen legger inn i feltet, igjen plukker Austbø greit.

64. min: Ruben Kristiansen får frispark på venstresiden.

62. min: Corner til Brann. Haugen legger inn mot midten av feltet, men Austbø plukker.

61. min: Austbø starter med en sleiv på utsparket fra fem-meteren. Brann med innkast langs venstresiden.

59. min: Samtidig kommer Kasper Skaanes inn for Peter Orry Larsen.

59. min: Rosenborgs førstekeeper får hjelp til å komme seg av banen. Iven Austbø kommer inn.

58. min: André Hansen blir liggende etter kollisjonen med Acosta. Blir det keeperbytte?

57. min: Braaten blir felt av Bakenge midtveis inn på Rosenborgs halvdel. Haugen legger inn i feltet. Acosta bredsider ballen såvidt over mål. Branns største sjanse!

55. min: Jensen får lagt inn fra høyre. Han finner Midtsjø umarkert foran mål. Men han bredsider ballen over mål. Kjempesjanse for hjemmelaget der!

54. min: Gilli skyter i muren til corner. Haugen legger inn mot Midtsjø header unna og Kristiansen kliner til på volley på klareringen. Dessverre høyt over mål.

52. min: Barmen blir felt av Konradsen rett utenfor sekstenmeteren.  Bendtner får gult kort. Antageligvis for protester her.

48. min: Midtsjø finner Bendtner på bakerste stolpe. Dansken må kaste seg frem, men avslutningen går utenfor.

46. min: Bendtner tar avspark til 2.omgang.

PAUSE

45. min: Kristiansen får frispark mot seg etter en duell med Skjelvik. Forstår ikke avgjørelsen der Kristiansen.

44. min: Gilli går i bakken, men får ikke frispark. Ikke fornøyd med det.

43. min: Wormgoor er god og får ryddet ballen til corner i duell med Bakenga.

41. min: Pål André Helland sliter med lysken og blir erstattet av Matthias Vilhjalmsson.

39. min:  Wormgoor går i bakken etter en duell med Bakenga. Får frispark.

38. min: Fredrik Midtsjø prøver seg på et langskudd. Ballen går svært langt over mål.

37. min: Gill i med langt kast inn i boksen. Barmen legger inn over alle i feltet. Brann vinner tilbake ballen.

35. min: Frispark til Rosenborg langs høyrekanten. Hedenstad legger inn. Ballen går bak i feltet, og det kommer et nytt innlegg, som går ut over dødlinjen.

33. min: Braaten kakker Midtsjø i ankelen. Midtsjø mindre blid for denslags.

31. min: Ruben Kristiansen ligger nede etter en duell med Pål Ándre Helland. Reprisen viser en klar stempling.

28. min: Peter Orry Larsen er for sein i duell med Hedenstad og løper i beinet til RBK-backen som er i fart. Frispark til hjemmelaget langs høyrekanten. Helland legger inn. Bakenga prøver en slags heading, men Brann får klarert.

27. min: Brann med ballen nå. Prøver å sette RBK under press, men sliter å komme lenger enn til 16-meteren.

23. min: Barmen har en hånd på skulderen på Midtsjø og får frispark mot seg langs venstrekanten. Hedenstad slår inn i feltet, men Orlov får klarert til corner.

21. min: Hedenstad lager frispark etter duell med Gilli. Haugen legger inn. Orlov stusser ballen utenfor.

20. min: Peter Orry Larsen er litt for hard i duell med Mike Jensen og får frispark mot seg.

15. min: Bendtner får stå umarkert i feltet og avslutte. Men denne gangen er Piotr god og redder mesterlig.

08. min:  Piotr Leciejewski kaster ballen i bakbeina på en intetanende Rólantsson. Dette utnytter Pål André Helland som snapper ballen og lobber ballen over Piotr og i mål til 1-0 for hjemmelaget.

05. min: Brann angriper, men mister ballen rundt 16-meteren og RBK kan kontre. Men Kristiansen stopper det angrepet greit.

03. min: Kristoffer Barmen med en viktig takling i forsvaret. Hindrer gjennombrudd for trønderne.

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen.

Brann må klare seg uten Sivert Heltne Nilsen som har karantene. Det gir eliteseriedebut i Brann-drakt for Peter Orry Larsen.

I tillegg får Jakob Orlov sjansen fra start etter et par kamper på benken.

2-1: Anders Konradsen (90.)

7. serierunde i Eliteserien, Lerkendal Stadion. 17.020 tilskuere. Dommer: Espen Eskås, Bækkelagets SK. Gult kort: Nicklas Bendtner, Rosenborg og Daniel Braaten, Brann.

Rosenborg (4-3-3): André Hansen (Arild Østbø fra 60.) – Vegard Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Birger Meling – Mike Jensen, Anders Ågnes Konradsen, Fredrik Midtsjø – Pål André Helland (Matthias Vilhjalmsson fra 41.), Nicklas Bendtner, Mushaga Bakenga

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen (Azar Karadas fra 84.), Peter Orry Larsen(Kasper Skaanes fra 60.) - Daniel Braaten, Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 74.), Gilli Rólantsson.

Husk Brann - Molde lørdag 13. mai klokken 20.00.