Preget av supporter-ulykke

Brann og lagets supportere er preget av ulykken en av våre tilreisende supportere var utsatt for i Oslo.

Annonse:

En mannlig Brann-supporter ligger alvorlig skadet på sykehus i Oslo etter å ha blitt påkjørt av T-banen på Nationaltheateret stasjon. Supporteren skulle på kamp på Valle sammen med en rekke andre Brann-fans da uhellet skjedde.

Politiet understreket søndag kveld at hendelsen var en ulykke, og at det ikke hadde vært bråk mellom supportergrupper i forkant, slik noen medier meldte kort tid etter.

Tilbyr samling for supporterne

Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, har vært i kontakt med familien til personen som ble påkjørt av T-banen og med Brann-supportere som var til stede da det skjedde.

- Hendelsesforløpet er så pass uklart ennå at vi ikke med 100 prosent sikkerhet kan si hvordan og hvorfor ulykken skjedde. Vi venter også rapport fra sykehuset med flere detaljer om hvordan personen har det, sier Johannesen til Brann.no.

Hun opplever at andre supportere som var til stede ble tatt godt hånd om. Også på Intility Arena gjorde Brann, Vålerenga og medisinsk personell det de kunne for å bistå dem som var berørt at uhellet på T-banestasjonen. Mange opplevde situasjonen som krevende.

- Jeg oppfatter at saken ble godt håndtert fra alle hold, påpeker hun.

I samarbeid med Bataljonen inviterer Brann dem som ønsker det til en samling på Stadion mandag ettermiddag fra 17.00 til 19.00 for å kunne snakke sammen etter hendelsen. Inngang 7x benyttes.

Innen den tid håper Johannesen å vite mer om hendelsen og situasjonen for den skadde supporteren.

Brann-kaptein Vito Wormgoor ble informert om ulykken etter kampen søndag kveld. Han sender sine varmeste tanker:

- Akkurat nå ble tapet vårt mindre viktig. Jeg håper virkelig dette går bra og at han blir frisk igjen. Vi ønsker ham alt godt, sier Wormgoor.

Annonse fra Eliteserien: