Poengdeling mot Stord

Brann 2 uten G18-landslagspillerne spilte 2-2 hjemme mot et Stord-lag i kjempeform.

Annonse:

Med to serierunder igjen er situasjonen slik at Brann 2 blir dårligst nummer åtte på tabellen. Skulle alt gå Branns vei i de gjenstående rundene, blir det 4. plass til slutt.

Det er ikke så verst med tanke Brann 2 startet sesongen med fem strake tap.

I dagens kamp mot Stord, som hadde seks seirer på rad før møte med Brann 2 i dag, var det unge Brann-laget best i 1. omgang og burde ledet, ifølge trener Morten Kalvenes.

- Vi produserte flere sjanser og burde ledet til pause. I stedet opplevde vi at Stord scoret to enkle mål. Da ble det 2-2, sier Brann 2-treneren.

Han syntes at 2. omgang var mer jevn, og det ikke var noe å si på at ingen av lagene klarte å få hull på byllen i de siste 45 minuttene.

- Det ble litt annen kamp etter pause.  Det var mye overvann på banen, og mer stillingskrig. Det var greit at det ikke ble noen scoringer i 2. omgang. Men med litt mer kvalitet foran begge boksene burde vi ha ledet klart til pause, mener Kalvenes.

Neste kamp er borte mot Førde lørdag 20. oktober, før sesongen avsluttes med hjemmekamp mot Varegg 27. oktober.

Fakta

Brann 2 - Stord 2-2 (2-2)

24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. Nymark kunstgress. 50 tilskuere. Dommer: Lars Grønås Drange, Follese FK. Gult kort: Nicholas Marthinussen (Brann), Andreas Njøs og Victor Smari Segatta (Stord).

1-0: Aune Heggebø (6.)
1-1: Victor Smari Segatta (20.)
2-1: Joachim Sæle Westrheim (23.)
2-2: Jonas Tungeland (29.)

Annonse fra Eliteserien: