Orlov: - Godt å få et mål

Jakob Orlov kjempet inn utligningen. Han tror den var viktig for moralen.

- Det var godt å få inn et mål i det siste minuttet der. Der gir litt mer moral i laget, mener målscorer Orlov.

Det var ikke utfortjent, men heller ingen selvfølge. For kampen var nesten over.

- Vi kjørte mye folk fremover på slutten og ville gjerne ha en scoring. Så vet vi at vi er gode på dødballer, og denne gangen klarte vi å utnytte det og sikre 1-1, fortsetter han.

Jakob Orlov er blitt 31 år og er vel ikke blant dem som elsker tre måneder med sesongoppkjøring. Men han innrømmer at det er viktig å utvikle spillet gradvis frem mot seriestart.

- Det er treningsleir. Det handler om å få ting til å sitte litt etter litt, nye spillere som skal komme inn i gruppen og hvordan vi spillemessig utvikler oss, påpeker han.

Reiser hjem lørdag 

Etter tap for Viking og uavgjort mot Arendal og FK Haugesund er Orlov en av mange som mener at ting ser noen lunde greit ut.

- I grove trekk kan vi vel si at vi er i rute. Det er mest detaljer som må jobbes med, mener svensken.

Lørdag forlater Brann La Manga, kanskje for siste gang. Noen er glade for det, andre tenker at det er vemodig. Orlov er ikke akkurat følelsesladd når han reiser hjem.

- Det har vært OK her. Det har blåst litt den siste uken, og det blir greit å komme hjem nå. Men La Manga er bra også, legger han til.

Brann-laget restituerer fredag formiddag og returnerer til Bergen tidlig lørdag. Deretter er det en ukes trening til Sogndal er motstander på Varden Amfi.

Så begynner alvoret.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: