TV: - Nye toppkamper hver uke

Lars Arne Nilsen gleder seg til en ny viktig kamp. Han kjenner trøkket, men liker det!

Annonse:


Brann kjemper om å ta seg videre mot et mulig gruppespill i Europa League. Torsdag klokken 19.00 er slovakiske Ružomberok motstander igjen etter 1-0 til Brann i den første kampen.

Hver uke har det vært storkamper i Eliteserien, og i starten av august venter 4. rundekamp i cupen mot Mjøndalen og kanskje en skikkelig happening med Everton som motstander på Stadion.

Det digger Nilsen!

- Vi spiller toppkamper hver eneste uke. Vi kjenner trøkket, og det er fantastisk gøy, forsikrer han.

- Nå spiller vi om retten til å møte Everton og få Wayne Rooney til Bergen. I tillegg henger vi fortsatt med i cupen og i toppen av Eliteserien. Det er gøy å være i Brann for tiden, fortsetter Brann-treneren.

Tett kampprogram

Med kamper mot Stabæk (serie, borte), Ružomberok (e-cup, borte) og Sarpsborg 08 (serie, hjemme) fra søndag 9. juli og frem til nå, sier det seg selv at det ikke er hardtrening Brann-spillerne ha bedrevet innimellom.

- Det har vært veldige rolige treninger. I dag prøvde vi å få litt frekvens i beina igjen slik at spillerne er forberedt på det som venter i morgen. Det er tredje kampen på en uke nå, så vi er litt spente på hvordan ting ser ut, medgir Nilsen.

I intervjuet på Brann-TV som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen får du vite hva Lars Arne Nilsen mener om de nye, lekre innbytterboksene som er montert på Stadion.

Bli med på Brann - Ružomberok. Avspark klokken 19.00 på Stadion torsdag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: